Veckans NU!

CORONA-ILSKA MOT NICOLE KIDMAN!

”Bryter mot reglerna för att de är kända”

- AV: MALIN LJUNG, ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Nya avslöjande bilder på Nicole Kidman och maken Keith Urban har fått fansen att reagera starkt. – Det här är SÅ fel, skriver en person.

Nicole Kidman, 53, och maken Keith Urban, 52, är ett omtyckt par som för det mesta håller låg profil. Skådespele­rskan och countrystj­ärnan har varit gifta sedan 2006 och har döttrarna Sunday, 12, och Faith, 9, tillsamman­s.

Men nya bilder på familjen har fått folket att reagera starkt mot stjärnorna och de anklagas nu för att få specialbeh­andling tack vare att de är kända. För uppenbarli­gen bevisar bilderna att Nicole och familjen gör sig skyldiga till regelbrott.

PRIVATJET TILL LYXBOSTADE­N

Familjen Kidman-urban bor vanligtvis i USA, men i slutet av juli flög de till Nicoles hemland Australien i ett privatjet. Landet har den senaste tiden drabbats hårt av en andra våg av nya coronafall och reglerna är benhårda – alla som reser in måste sitta i karantän på hotell i två veckor. Men bilder på den kända familjen

”Fullständi­gt orättvist & fel!”

visar att de bara timmar efter att ha landat i Australien redan befann sig på sin lyxiga egendom i Southern Highlands.

FOLKET SER RÖTT

Enligt Daily Mail har Nicole och Keith fått tillstånd från staten att sitta i hemmakaran­tän istället för att vistas på hotell. Och just det faktumet har fått folket att se rött. Framför allt då stjärnorna inte är de första kändisarna som särbehandl­ats.

– Det här är SÅ fel! Först Dannii Minogue och nu de här två. Fullständi­gt orättvist och fel!, skriver en person på Twitter.

– Två olika sidor av lagen: en för de rika och mäktiga, och en för vanliga människor, konstatera­r en annan.

Reglerna som råder i Australien just nu är att alla personer som kommer till landet måste sitta i karantän på hotell, bortsett från om det inte finns starka medicinska skäl eller andra hälsogrund­er.

”Två olika sidor av lagen”

 ??  ?? Stjärnorna får tillåtelse att bo i sin lyxkåk istället för i karantän.
Nicole och döttrarna har mött en hatstorm på sociala medier.
Bilderna på makarna utanför sitt hem bara timmar efter landning väcker uppståndel­se.
Stjärnorna får tillåtelse att bo i sin lyxkåk istället för i karantän. Nicole och döttrarna har mött en hatstorm på sociala medier. Bilderna på makarna utanför sitt hem bara timmar efter landning väcker uppståndel­se.
 ??  ?? Corona-pandemin har tvingat många länder att införda hårda regler – men de gäller visst inte rika och berömda som Keith Urban och Nicole Kidman!
Corona-pandemin har tvingat många länder att införda hårda regler – men de gäller visst inte rika och berömda som Keith Urban och Nicole Kidman!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden