Veckans NU!

”TAPPAR ÖRONEN & KAN INTE LÄNGRE LE!”

Trots att hon svurit på att sluta med skönhetsin­greppen har Katie Price ännu en gång råkat ut för en rejäl plastikmis­s...

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Förra året tappade hon känseln i ansiktet i flera veckor och var rädd att hennes öron skulle falla av och efter flera misslyckad­e plastiking­repp. Men trots de allvarliga komplikati­onerna kan Katie ”Jordan” Price, 42, inte hålla sig från att lägga sig under kniven – och ännu en gång har det gått snett.

– Katie kom i kontakt med ett företag på Instagram som erbjöd henne gratis fillers men när det var gjort insåg Katie att det inte alls blev bra, säger en källa i tidningen The Sun.

KLUMPAR I KINDBENEN

Enligt insidern var den forma glamourmod­ellen så missnöjd med sin nya fejja att hon jämförde sig själv med onda fen Maleficent från ”Törnrosa”.

– Hennes kindben hade stora klumpar, hon sa att hon såg ut som Maleficent. Hennes läppar såg inte heller bra ut, de var så tajta att hon knappt kunde le, säger källan.

Det hela slutade med att Katie tvingades boka en akuttid på en annan klinik för att fixa till röran.

”Barnen började gråta!”

SKA SLUTA RÖRA ANSIKTET

Nu har Katie svurit på att inte göra fler ingrepp i ansiktet. Det sa hon också 2018, men förra året gjorde hon ändå tre komplicera­de ansiktslyf­t och försökte fixa till sina öron. Enligt The Sun skrämde hon upp sina barn så mycket att de började gråta när de såg mammas blodiga ansikte efter ingreppen.

– Hon har gjort flera allvarliga operatione­r och hon är rädd att hennes öron ska falla av. Det kommer så klart inte hända men de sömnlösa nätterna och smärtan har gjort henne hysterisk, sa en källa i tidningen i höstas.

 ??  ?? Gratis fillers lät som ett erbjudande­n för bra för att vara sant för Katie. Det var det också.
Stjärnan jämför sig själv med Disney-skurken Maleficent.
Gratis fillers lät som ett erbjudande­n för bra för att vara sant för Katie. Det var det också. Stjärnan jämför sig själv med Disney-skurken Maleficent.
 ??  ?? ”Barnen började gråta när de såg mammas blodiga ansikte”, sa en källa förra året efter Katie Price maratoning­repp.
”Barnen började gråta när de såg mammas blodiga ansikte”, sa en källa förra året efter Katie Price maratoning­repp.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden