Veckans NU!

”GJORDE DET FÖR SONEN”

Sanningen om Adeles nya utseende-chock

- AV: MALIN LJUNG FOTO: TT

Världsstjä­rnan Adele har de senaste månaderna gått igenom en stor utseendefö­rvandling. Nu pågår ett stort krig angående artistens nya look – och ilskna röster gör sig hörda i debatten.

Superstjär­nan Adele, 32, har den senaste tiden chockat med sin utseendefö­rändring flera gånger. På Instagram har hon nu delat med sig av bild på sig själv framför en tavla föreställa­nde Beyoncé, 38, men det som tusentals nu tappar hakan över är att Adele är än mer oigenkännl­ig mot sitt forna jag. Inte bara på grund av viktraset utan också de nya Beyoncé-inspirerad­e guldlockar­na. – Vem är det där?, skriver flera personer.

– Hennes ansikte är annorlunda. Jag förstår att ansiktet förändras när du blir smalare, men det ser inte ens ut som henne längre, skriver en annan.

HAR SLUTAT SUPA

I inlägget så försvaras även Adele av flera fans och hennes nya utseende är onekligen en vattendela­re bland följarna. Källor menar dock att stjärnan aldrig hade som mål att gå ner i vikt, utan planen med hälsoresan var att vara en förebild för sin son Angelo, 7. Stjärnan uppges ha lagt om till en nyttigare kost och minskat sin alkoholkon­sumtion.

– Adele har haft roligt och hon ser det som sin prioriteri­ng just nu, det och att vara mamma till Angelo. Hon har älskat sin nya träningsru­tin och det fungerar verkligen för henne. Det är en bonus att hon har tappat vikt, säger en insider till The Sun och lägger till:

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosamma­re för sin son.

 ??  ?? Adele har både slimmat ner sin kropp och skaffat ny frisyr!
”Hello”-sångerskan vill vara en förebild för sin son.
”Hon mådde
Adele har både slimmat ner sin kropp och skaffat ny frisyr! ”Hello”-sångerskan vill vara en förebild för sin son. ”Hon mådde

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden