Veckans NU!

NU HAR MITT HÅR UNDERBAR VOLYM

Smakfull nyhet för håret!

-

Kristina är en söt och glad 32-åring som arbetar som projektled­are. Under lång tid testade hon mängder av schampon och stylingpro­dukter för att håret skulle se mera fylligt ut. Jag kände mig så irriterad över att hårstråna så lätt bröts av och att jag aldrig kunde få längd och volym på mitt hår, berättar Kristina. Hon har alltid önskat att hon hade mer stuns och volym i håret och att det var tjockare. Periodvis under stressiga perioder kunde hon dessutom uppleva att hårbotten var irriterad, vilket gjorde att håret såg ännu tristare och plattare ut.

Kristina har under lång tid provat mängder av produkter för att håret skulle se mer fylligt ut. Hon är idag nöjd användare av Hair Volume™ tuggisar och beskriver hur hennes hår blivit starkare och har mycket mer volym än tidigare. Som bonus växer dessutom håret snabbare.

Svårt att svälja tabletter

Jag har alltid ha svårt med att svälja tabletter så därför var jag bara tvungen att prova när jag hörde talas om Hair Volume tuggisar. Nu kan jag tugga mig fram till fylligare hår, skrattar Kristina. Och hon tillägger att kosttillsk­ottet dessutom har en supergod äpplesmak.

Starkare hår med mer volym

–Jag tagit två tuggisar om dagen under en period och kan verkligen märka skillnad, fortsätter Kristina glatt. Kristina tar noggrant hand om sitt hår med inpackning­ar men menar att hon märkt mycket tydligare inverkan av hårvården från insidan. Mina hårstrån har blivit starkare och bryts inte av lika lätt. Mitt hår har faktiskt aldrig varit spänstigar­e och vackrare, avslutar Kristina förnöjt.

Hair Volume säljs på apotek, i hälsobutik­er och via newnordic.se Frågor? Ring New Nordic: 040-23 95 20.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden