Veckans NU!

Hant pa Instagram

Ta en titt på kändisarna­s privata Instagramk­onton!

- AV: JONNA AXELSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

2018 berättade Tove Lo för första gången att hennes stora kärlek är Charlie Twaddle. Nu avslöjar artisten att de har tagit relationen till nästa steg – och blivit äkta makar.

Svenska artisten och producente­n Tove Lo, 32, eller Tove Nilsson som hon egentligen heter, avslöjade i sitt sommarprat 2018 att hon har en pojkvän. Snart visade det sig att den lyckliges namn är Charlie Twaddle och att han kommer från Nya Zeeland.

– Ingen får mig att skratta mer än du gör och jag är så lyckligt lottad att jag får se världen tillsamman­s med dig. Jag älskar ditt stora huvud och ditt leende och du är den mest generösa och älskvärda personen, skrev hon på Instagram när pojkvännen fyllde år förra året.

VILL HA BARN MED HONOM

Tove är väldigt förtegen om sin kärleksrel­ation. Därför är det inte speciellt chockerand­e att paret har valt att gifta sig i största hemlighet. Det är på Instagram story som Tove avslöjar att hon och Charlie Twaddle har blivit äkta makar.

”Ooops”, skriver hon intill en bild där hon och maken visar upp vigselring­arna.

När stjärnan gästade Skavlan för två år sedan berättade hon också om drömmen om en familj ihop med sin nyblivne make.

– Jag har aldrig sett mig själv med familj tills jag träffade Charlie, men nu känner jag att det är någonting jag ändå kan tänka mig, sa hon då med ett leende på läpparna.

”Jag älskar ditt stora huvud!”

 ??  ?? Jessica Simpson, 40, är en riktig fena på att hålla dottern Maxwell, 8, flytande!
Jessica Simpson, 40, är en riktig fena på att hålla dottern Maxwell, 8, flytande!
 ??  ?? Britney Spears, 38, är hemma i henna!
Britney Spears, 38, är hemma i henna!
 ??  ?? Vilken hårresande bild Romina Power fått till!
Vilken hårresande bild Romina Power fått till!
 ??  ?? Lika barn leka bäst! Det börjar bli svårt att se skillnad på Kylie Jenner, 23, och bästisen Anastasia ”Stassi” Karanikola­ou...
Lika barn leka bäst! Det börjar bli svårt att se skillnad på Kylie Jenner, 23, och bästisen Anastasia ”Stassi” Karanikola­ou...
 ??  ??
 ??  ?? Hoppsan! Heidi Klum, 47, har i alla fall en färgglad telefon!
Modellen
Winnie Harlow, 26, har riktigt puck(l)at sällskap.
Hoppsan! Heidi Klum, 47, har i alla fall en färgglad telefon! Modellen Winnie Harlow, 26, har riktigt puck(l)at sällskap.
 ??  ?? Zara Larsson, 22, gör en Farbror Melker och badar med kläderna på...
Zara Larsson, 22, gör en Farbror Melker och badar med kläderna på...
 ??  ?? En som kvacksamt glider omkring är Jamie Oliver, 45.
En som kvacksamt glider omkring är Jamie Oliver, 45.
 ??  ?? Tove har redan pratat om planerna på att bilda familj med Charlie Twaddle och nu kan hon också kalla honom sin make!
– Jag är en fru!!! Jag trodde aldrig jag skulle gifta mig men sedan träffade jag dig, Charlie. Tack för att du gör mig lyckligare än någonsin, skriver Tove på Instagram.
Tove har redan pratat om planerna på att bilda familj med Charlie Twaddle och nu kan hon också kalla honom sin make! – Jag är en fru!!! Jag trodde aldrig jag skulle gifta mig men sedan träffade jag dig, Charlie. Tack för att du gör mig lyckligare än någonsin, skriver Tove på Instagram.
 ??  ?? Hoppsan! Tove Lo är numera en gift kvinna!
Hoppsan! Tove Lo är numera en gift kvinna!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden