Veckans NU!

”KOMMER DÖ AV KNARKET!”

Oron för Jacksons dotter efter självmords­försöken

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Det är ingen hemlighet att Michael Jacksons dotter Paris har levt ett destruktiv­t liv. Nu pratar hon själv ut om de upprepade självmords­försöken.

Elva år efter pappa Michael Jacksons tragiska död pratar Paris Jackson, 22, ut om den mörka perioden i sitt liv då hon tampades med självmords­tankar. Modellen tillika sångerskan försökte ta sitt liv första gången som 15-åring och förra året fördes hon åter till sjukhus efter ett misstänkt självmords­försök.

– Det blev en ganska galen natt. Hon råkade skära sina armar med kökssaxar. Hon festade väldigt hårt, men det är inte ovanligt, sa en insider i tidningen Daily Mail efteråt.

Händelsen inträffade i sviterna av den omtalade dokumentär­serien ”Leaving Neverland”, som pekade ut hennes pappa som pedofil.

– Det har gått elva år och jag har gått igenom ett helvete, både vad gäller hans bortgång och all annan skit i mitt liv, säger Paris i sin och 24-åriga pojkvännen Gabriel Glenns nystartade Facebook-serie ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”.

KALLADES TJOCK

Paris avslöjar att självskade­beteendet började efter popkungens död.

– Att äta blev som ett beroende och jag gick upp i vikt. En kusin kallade mig tjock och då kände jag att: ”Okej, jag kan inte hålla på så här längre”. Det var så mitt självskade­beteende började, säger hon.

Det resulterad­e i att Paris började svälta sig och snart tog hon också till våld för att skada sig själv.

– Jag kunde skära och bränna mig själv. Jag trodde aldrig att jag skulle dö av det för jag tyckte att jag hade kontroll över rakbladet och visste hur djupt jag skulle gå. Men ja, jag har försökt ta livet av mig många gånger.

FAMILJENS ORO ÖVER DROGERNA

Det är inte bara med rakblad som Paris har försökt skada sig själv. I flera år har hennes familj uttryckt oro för hennes vilda festande där både droger och alkohol flödat. Förra året skapade hon uppståndel­se när hon hamnade i gräl med Gabriel mitt på öppen gata under en vild festresa till New Orleans.

Självmords­försöken och drogerna har chockat Jackson-familjen, som uppges vara utom sig av oro för att Paris ska gå samma öde till mötes som pappa Michael – och dö i förtid.

– Om det fortsätter så här så kommer hon att åka tillbaka till rehab, eller ännu värre dö. Hon behöver vakna upp och rädda sig själv, har en källa nära Jackson-familjen sagt till sajten Radar Online.

Kort efter att det sista avsnittet av Paris och Gabriels Facebook-serie sänts blev det också känt att stjärnorna gjort slut, efter över två år ihop.

– Vi bråkar hela tiden, sa Paris i serien. Även om modellens närstående tidigare varit kritiska till hennes val av pojkvän ökar nu istället oron för att hon ska dämpa hjärtesorg­en med farliga substanser istället.

– Många har varit väldigt oroliga för Paris under lång tid. Hon är på väg utför. Hon har fallit för rock 'n' roll-kulturen i Los Angeles och det är väldigt många i de kretsarna som håller på mycket med droger, och som älskar att ta unga rika tjejer på en dödsresa. Det kommer aldrig sluta väl, har en insider tidigare sagt till Radar.

Kändisdott­erns relation till droger oroar hennes släkt.

 ??  ?? Det har varit några tuffa år för Paris Jackson som nu talar ut om den mörka tiden.
Det har varit några tuffa år för Paris Jackson som nu talar ut om den mörka tiden.
 ??  ??
 ??  ?? Det destruktiv­a levernet började efter pappa Michaels död.
Det destruktiv­a levernet började efter pappa Michaels död.
 ??  ??
 ??  ?? Paris och exet Gabriel Glenn har bandet The Soundflowe­rs ihop. Nu har de också lanserat en Facebook-serie.
Paris pratar för första gången ut om ätstörning­arna.
Paris och exet Gabriel Glenn har bandet The Soundflowe­rs ihop. Nu har de också lanserat en Facebook-serie. Paris pratar för första gången ut om ätstörning­arna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden