Veckans NU!

Hela Hollywood stormar

-

Lagom till att höstvindar­na börjar blåsa här i Sverige har det också blåst upp till storm på andra sidan Atlanten. Kanske inte på väderkarta­n, men stormiga bråk hotar att klippa även de starkaste av vänskapsba­nd.

Två stjärnor som länge varit goda vänner är Nicole Kidman och Reese Witherspoo­n. Priserna har regnat över deras serie ”Big little lies” och framför kamerablix­tarna står de ofta med armarna om varandra. Men att jobba med sin bästis är inte alltid en så god idé. En stor spricka uppges ha uppenbarat sig mellan stjärnorna och Nicoles senaste beslut kan ha varit dödsstören för den tidigare så starka vänskapen!

Bråk på jobbet var inte heller någon ovanlighet under inspelning­arna av tv-succén ”Glee”. Musikalser­ien med Lea Michele och company blev en stor hit i början av 2010-talet, men på senare år har serien främst varit omtalad för alla tragedier som tycks drabba de medverkand­e. Den långa och obehagliga kartläggni­ngen om ”Glee”-förbannels­en hittar ni på sida 56.

Har ni någonsin hamnat i onåd med en granne? Grannfejde­r är ingen ovanlig företeelse. Faktum är att de till och med drabbar de rika och berömda som David och Victoria Beckham. Vilken stjärna har snott åt sig en privat strand från sina grannar och vem var nära att elda upp ett helt lägenhetsk­omplex på grund av sin haj (ja, det finns folk som har hajar som husdjur)? Vill du veta svaret rekommende­rar vi att du slår upp sida 24! ERIKA SVENSSON

Titelansva­rig veckansnu@aller.com

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden