Veckans NU!

KIDNAPPAD & KASTAD I BAKLUCKAN!

Kanske var det den hårda träningen för att bli kunglig som fick Meghan Markle att sparka bakut och lämna allt?

- AV: ELIN JONSSON FOTO: TT

När Meghan Markle, 38, förlovade sig med sin prins Harry 2017 förberedde­s hon inför sitt liv som kunglig – på de mest omilda sätt.

Stackars Meghan tvingades genomgå en två dagar lång säkerhetsu­tbildning hos det brittiska försvaret.

Där fick skådespele­rskan bland annat träna på att bli kidnappad, där man iscensatte ett scenario där Meghan fångades av terroriste­r och bands fast i bakluckan på en bil.

Allt detta framkommer i den nya biografin om Harry och Meghan ”Finding freedom”.

”Utbildning­en – som alla medlemmar i kungafamil­jen utom drottninge­n har genomfört vid SAS huvudkonto­r i Hereford – är en förberedel­se för att kunna hantera riskfyllda scenarier så som kidnappnin­g, att tas som gisslan och terrorista­ttacker”, skriver författarn­a till boken enligt Female First.

Och trots att hon är van med att skådespela – kan inte träningen där hon tvingats in i en trång och mörk baklucka varit en trevlig upplevelse för Meghan.

För att passa in i hovet som Harrys hustru fick hon även träna på allt från att graciöst kliva ut ur en bil, till att tilltala de kungliga familjemed­lemmarna enligt tradition.

Prinsessko­lan sköttes av ett helt gäng med kungliga experter som såg till att Meghan skulle passa in.

Men trots prinsessko­lan visade det sig snart att nygifta Meghan hade svårt att anpassa sig till sitt liv som prinsgemål och hertiginna av Sussex. Och i början av året blev Meghan och Harrys utträde ur kungafamil­jen offentligt.

”Ingen trevlig upplevelse”

 ??  ?? Meghan tvingades genomgå svåra prövningar.
Nu bor familjen i USA istället.
Meghan tvingades genomgå svåra prövningar. Nu bor familjen i USA istället.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden