Veckans NU!

STAMMER MAMMA FÖR SEXUELLA ÖVERGREPP!

Mariah Careys syster stämmer deras mamma för att ha utnyttjat henne sexuellt i barndomen. Hon kräver nu skadestånd för ”psykiskt lidande, fysisk skada och mental smärta”.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Världsstjä­rnan Mariah Carey, 50, är känd för att vara en riktig diva som vältrar sig i lyx och flärd. Annat kan man säga om hennes storasyste­r Alison Carey, 58, som levt ett betydligt hårdare liv. 2016 greps hon för prostituti­on.

Nu har Alison delat med sig om hjärtskära­nde uppgifter om sin barndom då hon stämt sin och Mariahs mamma för att ha utnyttjat henne sexuellt!

”SATANISTIS­KA TRÄFFAR”

I stämningsa­nsökan skriver Alison att övergreppe­n skedde när hon var tio år gammal. Mamman ska ha tvingat henne till att utföra sexuella handlingar på främlingar. Hon ska även ha blivit tvingad till att bevittna när andra barn blivit utnyttjade på samma sätt under träffar hon kallar ”satanistis­ka”, rapportera­r The Sun.

Alison skriver också att hon idag lider av posttrauma­tiskt stressyndr­om, ångest och depression, vilket hon länge försökt dämpa med droger. Hon kräver därför ett skadestånd för ”enormt psykiskt lidande, fysisk skada, mental smärta, ångest och för att avsiktligt orsakat känslomäss­igt lidande”.

BRORSAN RASAR MOT STJÄRNAN

Mariah har tidigare undvikit att prata om sin syster, som hon knappt haft någon kontakt med på 20 år. Det har fått deras storebror Morgan Carey, 60, att rasa.

– Mariah bryr sig inte om någon annan än sig själv. Jag hoppas att Mariah kunde finna i sitt hjärta att förlåta Alison för hennes försyndels­er och göra något, skapa en fond, se till att Alison får sin ekonomi att gå ihop, sa han i tv-programmet ”Inside edition” 2016.

”Mariah bryr sig bara om sig själv!”

 ??  ?? Mariah och Alison har knappt haft någon kontakt på många år.
Mariah och Alison har knappt haft någon kontakt på många år.
 ??  ?? Till skillnad från systern står Mariah sin mamma nära.
Till skillnad från systern står Mariah sin mamma nära.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden