Veckans NU!

”ÄR DU DÖENDE?”

Nya bilder på Céline Dion får fansen att undra hur det står till med stjärnan. Nu frågar sig flera av dem om 52-åringen har drabbats av en svår sjukdom.

- AV: MALIN LJUNG FOTO: TT

Céline Dion, 52, har sedan coronaviru­set bröt ut i början av året hållit sig till de restriktio­ner som råder. Den annars hårt turnerande stjärnan har befunnit sig i sitt hem och har dessutom varit sparsam med nya bilder på sig själv på sociala medier. Följarna reagerade därför starkt när Céline häromvecka­n bröt frånvaron med en ny video på sig själv, och hennes utseende skapade stor oro.

”SER SJUK UT”

Céline publicerad­e klippet i samband med att hon uppmärksam­made en ny dokumentär som gjorts om henne, men det som fick mest reaktioner var stjärnans utseende. Flera följare tappade hakan och uttryckte sin oro för stjärnans välmående efter att ha sett bilderna på henne i klippet.

– Är du döende? Det ser ut som att du drabbats av en dödlig sjukdom, skriver en person.

– Titta på henne, det är läskigt, skriver en annan.

– Är du sjuk?, frågar sig en tredje.

SVARAR PÅ KRITIKEN

Det här är långt ifrån första gången som Célines utseende får folk att undra hur det står till med henne.

– Hon är alldeles för mager. Hon har alltid varit smal, men nu ser hon sjuk ut, som ett vandrande skelett, skrev ett oroligt fan online redan förra året.

Céline tar dock kommentare­rna om hennes uttseende med en klackspark

– Om du inte vill bli kritiserad så är du på fel ställe. Jag tar det bra. Jag tar åt mig det som är bra för mig och lämnar det dåliga bakom mig, har hon tidigare sagt.

 ??  ?? Céline Dion har ännu en gång oroat sina följare med bilder på sin kropp.
Céline Dion har ännu en gång oroat sina följare med bilder på sin kropp.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden