Veckans NU!

”GAV CLOONEY ORALSEX PÅ TOALETTEN..!”

Nu blåser det om öronen på George Clooney som dragits in i Ghislaine Maxwells pedofilhär­va efter det att hon skvallrat om deras påstådda sexakt.

- AV: ELIN JONSSON, EMELIE THOLIN FOTO: TT

Den döde pedofilen Jeffrey Epsteins högra hand Ghislaine Maxwell, 58, är på tapeten igen. Som vanligt när det gäller brittiska prinsvänne­n och societetsk­vinnan är det inga lyckliga rubriker hon florerar bland. Nu skvallras om nya detaljer från sajten Page Six. Ghislaine Maxwell ska ha erövrat George Clooney!

Sajten skriver att Ghislaine Maxwell och Clooney under ett större celebert evenemang stött på varandra och glidit iväg in på en toalett och sexat loss. Och efter den intima stunden ska hon ha skrutit inför en grupp personer om hur hon gått ner på herr Clooney.

”FNITTRIG SOM EN SKOLFLICKA”

Ett av hennes påstådda offer Virginia Roberts Giuffre har skrivit boken ”The Billionair­e Playboy’s Club”, i vilken hon beskriver händelsen:

”En gång kom hon tillbaka, fnittrig som en skolflicka, med en explosion av nyheter. Med all uppbyggnad och spänning i hennes röst skulle man kunna tro att hon var nästa kronprinse­ssa. Men hon hade gett George Clooney oralsex inne på en toalett vid något evenemang. Det släppte hon aldrig. Hon älskade att skryta om sina möten med olika älskare”.

Varken Ghislaine Maxwell eller George Clooney har kommentera­t påståendet, men enligt uppgifter är Amal Clooney ”fullständi­gt knäckt” över anklagelse­rna.

– Vi får se om deras äktenskap klarar detta. Amal har börjat tröttna rejält på George och allt som kommit fram om hans gamla ungkarlsli­v, säger en källa.

GREPS NYLIGEN

Sedan ett par veckor tillbaka sitter Ghislane Maxwell häktad i New York. Hon misstänks för inblandnin­g i Epsteins sexbrottsl­ighet, och åtalas nu på sex punkter. Hon anklagas bland annat för att ha lockat minderårig­a till sexuella handlingar och för flera fall av mened.

Enligt åtalet ”underlätta­de och bidrog Maxwell till Epsteins misshandel av minderårig­a flickor genom att hjälpa honom med grooming, rekryterin­g och till sist misshandel”.

Maxwell ska ha blivit vän med offren, och på så sätt lurat dem till Epsteins hem.

Maxwell uppges förneka all inblandnin­g eller kännedom om Epsteins sexbrottsl­ighet.

 ??  ?? Virginia Roberts är trebarnsma­mma i dag och lever i Australien.
Det framkommer även att Maxwell ofta skryter om sina sexuella erövringar.
Virginia Roberts är trebarnsma­mma i dag och lever i Australien. Det framkommer även att Maxwell ofta skryter om sina sexuella erövringar.
 ??  ?? Miljardär-pedofilen tog sitt liv för drygt ett år sedan.
Miljardär-pedofilen tog sitt liv för drygt ett år sedan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden