Veckans NU!

”KOMMER BLI BÄSTA MAMMAN I VÄRLDEN!”

Victoria Silvstedt får ofta frågan om hon ska skaffa barn eller inte. Nu avslöjar hon sin planer för att bilda familj i framtiden.

- AV: LOVISA STRÖM FOTO: TT

Den världskänd­a modellen Victoria Silvstedt, 45, har för länge sedan passerat den åldern där samhället anser att en kvinna ska skaffa barn. I ”Framgångsp­odden” avslöjar hon vad hon har gjort för att kunna skaffa barn i framtiden, men också den inre konflikten som stoppar henne från att göra det.

– Jag har så stor familj på alla håll och kanter. Jag är gudmor så det känns som att jag har många barn redan fast det inte är mina. Så jag vet inte. Det kan bli av och det kan inte bli av, säger hon i podcasten.

FRUSIT NER ÄGG

Hon berättar att hon absolut har känt av en stor press till att skaffa barn tidigare i livet, men att den börjar släppa mer och mer. Hon avslöjar också vilka åtgärder hon vidtagit ifall barnsuget skulle slå till.

– Jag tror jag har släppt den där pressen. Nu har jag liksom slutat bry mig så mycket. Jag tror det var mer när jag fyllde 40, då var det en kris där jag kände att: ”Nu måste jag ha barn”. Även mina bästa kompisar frågar om jag inte ska ha barn. Men jag har ju frusit ägg so you never know, förklarar hon.

”LEVER I EN FUL VÄRLD”

Hon säger att hon älskar att ta hand om familj och att hon är väldigt familjekär i grunden, men att det är fler saker än bara bra tajming som spelar in i beslutet om hon ska skaffa barn eller inte.

– Nu känner jag liksom att det är en så ful värld vi lever i. Och då börjar man komma på andra grejer. Vill man ens ha barn?, säger hon och fortsätter:

– Jag fightar lite med mig själv. Jag vet att om jag kommer få barn så kommer jag bli den bästa mamman i världen, men just det här att faktiskt gå för det. Det är något jag fortfarand­e bollar med mig själv.

”Har många barn redan”

 ??  ?? Victoria Silvstedt avslöjar sina stora familjepla­ner.
Stjärnan från Bollnäs njuter av tillvaron och lyxlivet.
Victoria Silvstedt avslöjar sina stora familjepla­ner. Stjärnan från Bollnäs njuter av tillvaron och lyxlivet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden