Veckans NU!

ANA TVINGAD ATT DUMPA AFFLECK!

Ana De Armas är stormkär i sin Ben Affleck, men när det är dags för premiären av nya Bond-rullen tvingas hon lämna pojkvännen!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Kärleken har sprudlat mellan Ben Affleck, 48, och Ana De Armas, 32, sedan de träffades i slutet av förra året. Coronapand­emin har satt stopp för flera av vårens och sommarens stora filmpremiä­rer och det är ännu inte helt säkert när Anas nästa storfilm, Bond-rullen ”No time to die” kommer få se biodukens ljus. Men en sak är klar: Ben kommer inte finnas vid Bond-brudens sida när det blir dags att äntra röda mattan.

STJÄL UPPMÄRKSAM­HETEN

Enligt brittiska The Sun har högt uppsatta chefer på filmprojek­tet uppmanat kubanskan att lämna pojkvännen hemma när det är dags för galapremiä­r – för att inte stjäla uppmärksam­heten från filmens stora stjärna, Daniel

Craig, 52, som gör sin sista insats som James Bond.

– Det vore katastrof om allt handlade om hur Ben och Anas gulligull överskugga­de eventet, säger en källa från produktion­en och tillägger:

– Premiären har redan skjutits upp på grund av pandemin så cheferna vill att allt strålkasta­rljus ska vara på filmens stjärnor.

”GÖR ALLT FÖR HENNE”

Filmen skulle från början haft världsprem­iär i april, men i skrivande stund är den uppskjuten till november, med risk för ytterligar­e försening. Det kommer bli den 25:e Bond-filmen i ordningen.

Även om vi gissar att Ana inte kommer njuta av att be pojkvännen stanna hemma under hennes stora kväll verkar Ben gå med på det mesta hon begär.

– Ben gör allt för att göra Ana glad. Hon kan be om vad som helst – luncher eller utflykter – så ser han till att det blir av, säger en källa till Us Weekly.

”Det vore katastrof!”

”Ben går med på det mesta”

 ??  ?? Filmchefer­na är rädda att Ben och Anas kärleksgul­l kommer överskugga filmen.
Ana är ny Bond-brud i ”No time to die”.
Filmchefer­na är rädda att Ben och Anas kärleksgul­l kommer överskugga filmen. Ana är ny Bond-brud i ”No time to die”.
 ??  ?? Ana har spelat mot Daniel Craig förut, i krimdramat ”Knives out”.
Ana har spelat mot Daniel Craig förut, i krimdramat ”Knives out”.
 ??  ?? Ben Affleck och Ana De Armas träffades under inspelning­arna av filmen ”Deep water”.
Ben Affleck och Ana De Armas träffades under inspelning­arna av filmen ”Deep water”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden