Veckans NU!

BROOKLYN & NICOLA PELTZ VÄNTAR BARN!

Efter fansens funderinga­r uppges nu familjen Beckham växa sig större. Och efter nya bilden kan fansen inte hålla sig från att gratulera till den oväntade bebislycka­n!

- AV: ELIN JONSSON, MALIN LJUNG FOTO: TT, INSTAGRAM

Makarna David, 45, och Victoria Beckham, 46, har den senaste tiden varit jublande glada över många saker i livet. Första goda nyheten kom när julisolen stekte som hetast, sonen Brooklyn, 21, gick ner på knä och friade till sin skådespele­rska till flickvän Nicola Peltz, 25. Mamma och pappa Beckhams tyckte till en början att det gått undan för paret som började träffas i höstas, men när de såg den gnistrande förlovning­sringen förstod det att sonen menade allvar med tösen!

– Jag har nu lovat att bli den bästa maken och pappan en dag, annonserad­e Brooklyn förlovning­en för fansen på sina sociala medier.

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

Just de orden fick fansens spekulatio­ner att koka igång, väntar det nyförlovad­e paret barn?! Och de lugnade sig knappast när det kom fram uppgifter om att Nicola valt alkoholfri­tt under en middag i New York med sina vänner.

– Två gånger skålade hon med vatten istället för vin, skvallrar en person som var på samma restaurang och såg det hela.

FAMILJENS SOMMARLYCK­A

Så till mamma och pappa Beckhams lycka nummer två kan det vara så att det döljer sig en liten babybula under Nicolas bylsiga klänning. Skådespele­rskan har nämligen bilder på sig själv ihop med Brooklyn där hon är iklädd en lång klänning med skärp i midjan. Men det är bildtexten som får fansen att skrika rakt ut och gratulera i kommentars­fältet.

”Baby b”, myser hon.

PLÖTSLIGT PÖSIGA KLÄDER!

Brooklyn har i sin tur delat med sig av bilder på sin blivande hustru och fansen är övertygade om att skådespele­rskan är med barn. Många noterar att Nicola ska ha ändrat sin klädstil och sen några veckor tillbaka klär sig i luftigare plagg som inte sitter så tajt. Hon ska även ha avstått att bada när familjen Beckham gav sig ut på en svalkande tur.

Enligt uppgifter är dock inte David och Victoria Beckham helt förtjusta i att bli farmor och farfar.

– De är alldeles för unga egentligen, men vi får hoppas att Brooklyn och Nicola tar ansvar, säger en källa.

 ??  ?? Kallas redan för “mamma & pappa”!
Det nyförlovad­e paret kan inte ha missat gravidrykt­et, men väljer ändå att inte kommentera.
Kallas redan för “mamma & pappa”! Det nyförlovad­e paret kan inte ha missat gravidrykt­et, men väljer ändå att inte kommentera.
 ??  ?? ”Baby b”, skriver hon kryptiskt till fansens djupa glädje.
Nicola lägger nu ut bilder där hon bär luftigare plagg..!
”Baby b”, skriver hon kryptiskt till fansens djupa glädje. Nicola lägger nu ut bilder där hon bär luftigare plagg..!
 ??  ?? Hon ska även ha avstått att bada när familjen Beckham gav sig ut på en svalkande tur..!
Snart farfar och farmor?
På middagen med vänner valde hon skvallrand­e nog alkoholfri­tt!
”Hon skålade med vatten istället!”
Hon ska även ha avstått att bada när familjen Beckham gav sig ut på en svalkande tur..! Snart farfar och farmor? På middagen med vänner valde hon skvallrand­e nog alkoholfri­tt! ”Hon skålade med vatten istället!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden