Veckans NU!

NICKI MINAJ HAR BLIVIT MAMMA!

Ett ”Starship” kommer lastat med… en stork till Nicki Minaj!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

Från ”Super bass” till Super-morsa! I juli meddelade rappartist­en Nicki Minaj, 37, att hon var ”preggers” genom en kavalkad av färgglada Instagram-bilder där hon visade upp den växande magen. Nu har den lille kikat ut!

”SKA GÅ I PENSION”

Den 30 september blev stjärnan och hennes make Kenneth Petty föräldrar, uppger tidningen People. Enligt flera källor har de fått en dotter, men något namn har i skrivande stund inte meddelats.

Familjetil­lökningen kommer tio månader efter att Nicki hävdade att hon tänkte gå i pension för att fokusera på familjeliv­et.

– Jag har beslutat mig för att gå i pension och bilda familj, skrev hon på Twitter.

Kort senare drog hon dock tillbaka uttalandet och sa att det kommit lite förhastat.

FÄNGSLADES EFTER KNIVHOT

Nicki och Kenneth har ett struligt förflutet. De dejtade redan i tonåren men då blev relationen kortvarig. Han dömdes senare till fängelse för att ha våldtagit en kvinna under knivhot och det dröjde till 2018 innan han och Nicki åter blev ett par och förra hösten gifte de sig under enkla former.

Idag riskerar Kenneth att få skaka galler igen då han inte registrera­t sig som sexförbryt­are i sin nya hemstat Kalifornie­n, något han är skyldig att göra enligt lag. Corona-pandemin har dock försenat förhandlin­garna så han kommer hinna tillbringa tid med sin dotter oavsett utfall.

”Pappan riskerar fängelse!”

I juli visade Nicki Minaj upp sin växande mage...

Vill du annonsera hävr?illvdäunal­ingneonnks­oenrtaahkä­tar?avlläenrml­igeedniaka­ondtaekrts­abaellrenr­umnegdeira­0b7o2k0n-i7n2g@99al8le4r.seeller bokning@aller.se

Efter att modellen CHRISSY

34, och sångaren JOHN

41, berättat att de förlorat sitt barn i magen har kändiselit­en visat sitt stöd till stjärnpare­t.

Skådisen KATE BECKINSALE,

47, väljer till och med att för första gången berätta om sin egen erfarenhet av sent missfall.

– För flera år sedan förlorade jag en bebis i vecka 20. Jag hade lyckats hålla graviditet­en hemlig och jag kollapsade mentalt utan att någon visste, skriver hon på Instagram.

Hon berättar att det dröjde för hennes kropp att inse missfallet.

– Så ofta kommer en sådan här händelse med både sorg, skam och chock, plus hjärtesorg­en i att din kropp efter förlusten fortsätter att agera som att den har ett barn att värna om. Mjölken kommer in utan att ha någon att mata. Det kan vara den ensammaste och mest själsligt förödande perioden i livet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? TEIGEN, LEGEND,
TEIGEN, LEGEND,
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden