Veckans NU!

Kärleks-termometer­n!

-

Kärleksliv­en i Hollywood är ofta som riktiga berg-och-dalbanor, och så här i sommartide­r är det hög tid att ta kärlekstem­pen på några av Drömfabrik­ens hetaste namn!

Vi börjar med Renée Zellweger som har hittat kärleken! Efter uppmärksam­made relationer med stjärnor som Jim Carey och Bradley Cooper är det återigen en man i showbiz som har fångat ”Bridget Jones” intresse. Vi på Veckans NU! måste dock medge att det är en något oväntat kärlekskon­stellation vi just nu bevittnar, speciellt då hennes kavaljer alldeles nyligen skilde sig från en annan känd profil… Vart relationen leder återstår att se, och vi väntar med spänning! Kärlekstem­peratur: Varm.

Det svänger fort i hockey, och i Hollywood. I höstas begärde Cardi B skilsmässa från Offset efter att han varit otrogen vid både ett och två och tio tillfällen. Skilsmässa­n ställdes dock in och stjärnorna har jobbat hårt för att rädda sitt äktenskap. Väldigt hård har det visar sig då Cardi nyligen chockade alla genom att visa upp sin gravidmage i tv på bästa sändningst­id! Kärlekstem­peratur: Stigande.

Också Michael Jacksons dotter Paris har en ny man i sitt liv. Sedan ett par månader tillbaka uppges hon dejta den skandaloms­usade skådisen Emile Hirsch, som har blivit dömd för våldsbrott. Men det är inte relationen med pojkvännen som skaver för Paris utan relationen till familjen. Kändisdott­ern gillar ju inte bara män utan faller också för kvinnor, vilket inte är uppskattat hos hennes djupt religiösa släktingar. Nu berättar Paris att hon inte känner sig accepterad av familjen på grund av sin sexuella läggning! Kärlekstem­peratur: Sval.

Vi avslutar med höstens stora snackis: Efter en lång tids rykten bekräftade­s det i slutet av 2020 att superstjär­nan Rihanna och rapparen ASAP Rocky var ett par. Idag går det inte att ta miste på deras sprudlande känslor för varandra, och ryktet säger att det vankas både bröllop och barn inom en snart framtid! Kärlekstem­peratur: Stekhet!

 ?? ERIKA SVENSSON
Titelansva­rig veckansnu@aller.com ??
ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@aller.com
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden