Veckans NU!

IRINAS TRIANGELDR­AMA MED BRADLEY & BRADY!

Tom Brady hittade snabbt en ny supermodel­l efter Gisele Bündchen. Men han är inte den enda heta mannen i Irina Shayks liv...

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

”Topless med exet!”

Att läckra supermodel­len Irina Shayk, 37, är hett eftertrakt­ad är sedan gammalt, men frågan är om hon inte har fler karlar efter sig än någonsin!

Sedan i somras går ryktet varmt att hon har kärat ner sig i minst lika eftertrakt­ade singeln Tom Brady, 46, efter att hon setts lämna hans hem en tidig morgon. Trots det har hon fångats på bild under en mysig båtfärd med ex-kexet Bradley Cooper, 48...

AVKLÄDDA BILDERNA

När Bradley reste till Venedig för att promota nya filmen ”Maestro” på årets filmfestiv­al gjorde han det med exet i släptåg. För att göra familjesem­estern komplett hade de också gemensamma dottern Lea, 6, med sig. För att verkligen få återföreni­ngsryktet att surra har Irina postat en Instagram-bild på ”A star is born”-stjärnan med bar överkropp på en kajak. Modellen poserade även hon utan tröja på semesterbi­lder som Bradley tagit!

Det är inte första gången som exparet reser tillsamman­s. Förra året drog de till Bahamas för lite sol och bad, och då var inte ens dottern med! Det gav upphov till nya återföreni­ngsrykten, men kort senare började Irina alltså träffa Tom.

”DE ÄR ETT PAR”

Quarterbac­ken har däremot inga problem med att modellen tillbringa­r så mycket tid med sitt ex.

– Tom och Irina är fortfarand­e ett par. De dejtar, säger en källa till sajten TMZ.

En vecka innan Irinas mys med Bradley i Italien syntes hon lämna ett femstjärni­gt hotell i London med Tom i släptåg.

Tom skilde sig som bekant från en annan het supermodel­l, 43-åriga Gisele Bündchen, förra hösten. De har barnen Benjamin, 13, och Vivian, 10. Tom är också pappa till 16-årige Jack.

”Lämnade femstjärni­gt hotell ihop!”

 ?? ?? Tom har ett gott öga till supermodel­ler..!
Tom har ett gott öga till supermodel­ler..!
 ?? ?? Vad ska Tom Brady säga..?
Vad ska Tom Brady säga..?
 ?? ?? Förra året hängde exparet på Bahamas.
Förra året hängde exparet på Bahamas.
 ?? ?? Irina kastade kläderna under resan med exet!
Familjemys! När Bradley Cooper premiärvis­ade sin nya film i Venedig var exet Irina och dottern med.
Modellen visar gärna upp sitt kex till ex!
Irina kastade kläderna under resan med exet! Familjemys! När Bradley Cooper premiärvis­ade sin nya film i Venedig var exet Irina och dottern med. Modellen visar gärna upp sitt kex till ex!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden