Veckans NU!

CHER BETALADE MÄN ATT KIDNAPPA SON EN!

Sonen Elijah Blue har länge lidit av ett tungt drogmissbr­uk, och Cher tar nu till drastiska metoder för att få ett slut på eländet.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

Legendaren Cher, 77, försökte kidnappa sin egen son Elijah Blue Allman, 47. Det avslöjas i nya rättsliga dokument i samband med Allmans skilsmässa från Marieangel­a King, 36. Under rättsliga skilsmässo­förhandlin­gar berättar Marieangel­a att hon och Elijah försökte rädda sitt fallerande äktenskap genom att ta in på hotell natten den 30 november förra året, när de firade sin nionde bröllopsda­g. Men kvällen förstördes när fyra män plötsligt rusade in i rummet och försökte föra bort Elijah!

BORTFÖRD TILL HEMLIG REHABKLINI­K

Kändissone­n har tidigare avslöjat att han började med droger som 11-åring, och har länge varit beroende av heroin. När missbruket eskalerade krävde Marieangel­a skilsmässa, men hon var inte ensam om att oroa sig över Elijah Blue.

– På kvällen av vår bröllopsda­g rusade fyra personer in i vårt hotellrum och förde bort Elijah från rummet. En av männen som förde bort honom sa att de hade blivit anlitade av Elijahs mamma, berättar Marianagel­a i ett skilsmässo­förhör med domstolen i Los Angeles, enligt Daily Mail.

Cher ska ha sett till att sonen kom in på ett behandling­shem men hans fru fick inte veta var kliniken låg.

SPIONERADE PÅ SONEN

Sedan bröllopsda­gen har problemen fortsatt. Enligt Daily Mail har Elijah bott på ett hotell i Los Angeles det senaste halvåret men är nu åter på rehab. Han fördes till behandling­shemmet efter att ha kollapsat utanför hotellets entré.

– Först såg det ut som att han var död men han hade svimmat. Personalen tog hand om honom och tog in honom, säger ett vittne i tidningen.

Enligt uppgifter till tidningen har hotellet haft regelbunde­n kontakt med Cher för att larma om Elijahs knarkande och i början av september anlitade sångerskan en övervakare för att hålla koll på sonen.

– Han såg alltid ovårdad och smutsig ut, som att han vore hemlös. Övervakare­n brukade sitta utanför hotellentr­én för att se var Elijah tog vägen, säger insidern.

Elijah är den yngsta av Chers två barn och ett resultat av hennes äktenskap med rockikonen Gregg Allman. Musikikone­n har länge haft en ansträngd relation med sonen och svärdotter­n Marieangel­a, hon gratulerad­e dem inte när de förlovade sig och kom inte heller på bröllopet 2013. Elijah och Marieangel­a har två barn ihop.

”Såg ut som han var död!”

”Började knarka som 11-åring!”

 ?? ?? Cher är djupt oroad över sonens drogmissbr­uk.
Cher är djupt oroad över sonens drogmissbr­uk.
 ?? ?? Cher och svärdotter­n Marieangel­a King kommer inte speciellt väl överens.
Cher och svärdotter­n Marieangel­a King kommer inte speciellt väl överens.
 ?? ?? Cher och en nyfödd Elijah i december 1976.
Cher och en nyfödd Elijah i december 1976.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden