Veckans NU!

”JAG RÄDDADES AV ÄNGLAR!”

Madonna är tillbaka på benen efter den läskiga kollapsen i somras som nästan kostade henne livet. Under sin pågående världsturn­é pratar hon själv ut om dödsskräck­en. – Jag trodde inte att jag skulle klara mig, säger hon.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Fyra månader har gått sedan Madonna, 65, kollapsade i sitt hem och fördes i ilfart till sjukhus. Hennes tillstånd var mycket kritiskt och hennes sex barn vakade ständigt vid hennes sida, beredda på det värsta. ”Like a virgin”-ikonen hade drabbats av en allvarlig bakteriein­fektion och svävade mellan liv och död. Men som den kämpe hon är tog hon sig tillbaka och nyligen inledde hon sin efterlängt­ade jubileumst­urné ”The Celebratio­n tour”. Under premiärspe­lningen berättade hon själv från scenen om den läskiga hälsokrise­n.

– Jag trodde inte att jag skulle klara mig. Det gjorde inte mina barn heller. Därför vaknade jag upp med dem alla omkring mig, sa hon när hon uppträdde i O2 Arena i London den 14 oktober.

SJÖNG ”I WILL SURVIVE”

Madonna berättar vidare att hon var medvetslös i flera dagar och att hon inte minns de fem första dagarna efter kollapsen. Hon misstänker att hon faktiskt var medicinsk död en kort stund, men att hon blev förd tillbaka till livet med hjälp av viljestyrk­a och tanken på barnen.

– Jag har glömt fem dagar av mitt liv – eller min död. Men änglarna skyddade mig. Om ni vill veta min hemlighet, hur jag överlevde, så tänkte jag: ”Jag måste finnas där för ina barn. Jag måste kämpa för dem”.

Redan i somras tackade stjärnan änglarna i ett inlägg på Instagram.

– Tack till alla mina änglar som skyddade mig och lät mig stanna och göra klart mitt arbete.

Efter brandtalet på scenen i London fortsatte stjärnan showen med att sjunga en cover på Gloria Gaynors ”I Will survive”. När hon kom till textraden: ”Did you think I’d lay down and die?” pausade hon och frågade publiken:

– Trodde ni det?

”Har glömt fem dagar av mitt liv – eller död!”

 ?? ?? När sångerskan vaknade på sjukan var hon omgiven av barnen Lourdes, 27, Rocco, 23, David, 18, Mercy, 17, och tvillingar­na Stella och Estere, 10.
När sångerskan vaknade på sjukan var hon omgiven av barnen Lourdes, 27, Rocco, 23, David, 18, Mercy, 17, och tvillingar­na Stella och Estere, 10.
 ?? ?? Madonna med tungan rätt i mun!
Madonna med tungan rätt i mun!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden