Veckans NU!

HEMLIGA GRAVIDITET­EN!

Sveriges kanske hetaste Hollywood-par är otroligt hemlighets­fulla av sig – till och med babylyckan har Alexander Skarsgård och Tuva Novotny lyckats hålla hemlig..!

- AV: ANGELICA HEDLUND, LOTTA KARINSDOTT­ER FOTO: TT, STELLA PICTURES

Det var i februari 2022 som det uppdagades att Alexander Skarsgård, 47, och Tuva Novotny, 43, är ett kärlekspar. Det var Ann Söderlund, 51, som i podcasten ”Inte din morsa” nämnde för vännen Sanna Lundell, 45, att de två skådespela­rna haft ett förhålland­e sedan länge. I ett nytt avsnitt utvecklar podduon om sin relation till det svenska Hollywood-paret och det framkommer att Sanna känner Tuva väl genom sin partner Mikael Persbrandt, 60. De delar dessutom sina tankar om tillfället när Tuva berättade om sin hemliga graviditet.

– Micke och Tuva har ju jobbat lite ihop med filmer och sådär. Men det var så roligt när hon bara: ”Nu ska vi ha barn och sådär, vi har ju varit ihop i fem år nu” och jag bara såhär: ”Är det verkligen fem år?” och både hon och jag var liksom såhär att: ”Men gud, man har aldrig sett någon skriva någonting”. Det är så sjukt, säger Ann Söderlund.

TRÄFFADES I LOS ANGELES

Poddarna avslöjar också att Alex och Tuva faktiskt inte blev tillsamman­s i Sverige, utan i USA.

– De var ju ett gäng där som liksom åkte till LA för åtta år sedan. Det var ju med Fares Fares, Alex, och han från ”Ondskan”, Andreas Wilson. De var ju liksom ett gäng som skulle dit och liksom ”make it big i USA” och det gjorde ju Alex och Fares. Så de träffades ju i Los Angeles, berättar hon.

För ett år sedan syntes Alexander och Tuva för första gången med sitt gemensamma barn. På Manhattan promenerad­e de med en barnvagn. Tuva har också två barn sedan tidigare, något som det sällan talats eller skrivits om.

– Visst är det fascineran­de. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, har Tuva sagt i tidningen Femina.

I våras bekräftade Alexander själv sin lycka med Tuva:

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra, även om det är ganska ovant, sa han till Aftonblade­t då.

”Nu ska vi ha barn!”

”Ingen har märkt det!”

 ?? ?? Förra året chockade Tuva alla när hon dök upp med magen i vädret på Elle-galan!
Förra året chockade Tuva alla när hon dök upp med magen i vädret på Elle-galan!
 ?? ?? Podd-vännerna Sanna Lundell och Ann Söderlund avslöjar Hollwoodsv­enskarnas hemliga lycka.
Podd-vännerna Sanna Lundell och Ann Söderlund avslöjar Hollwoodsv­enskarnas hemliga lycka.
 ?? ?? Tuva Novotny har lyckats hålla flera av sina barn hemliga för pressen. Hon har två barn med exet Nicolai Bjerrum Lersbrygge­n och en 1-årig son med Alexander Skarsgård.
Tuva Novotny har lyckats hålla flera av sina barn hemliga för pressen. Hon har två barn med exet Nicolai Bjerrum Lersbrygge­n och en 1-årig son med Alexander Skarsgård.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden