Veckans NU!

”Jag hittade räddningen för mina naglar”

-

Lene har alltid haft starka, na naglar men plötsligt försämrade­s kvaliteten. Varken stärkande lack eller oljor hjälpte mot problemen. Lösningen blev kosttillsk­ottet Nail Strong – och efter en tids användning var naglarna starka och na igen.

Lene är en pigg och aktiv 59-årig kvinna som arbetar med ekonomi. Hon är mån om sin hälsa och sitt utseende och tränar och håller igång på fritiden. Dans är ett stort intresse.

–Både på jobbet och privat känns det viktigt för mig att se representa­tiv ut. I den bilden är bland annat välskötta naglar med lite längd viktigt, anser Lene.

DÅLIG KVALITET PÅ NAGLARNA

–När jag var yngre hade jag alltid naturligt mycket starka naglar och därför kändes det underligt när de helt plötsligt började brytas av och skiva sig vid minsta lilla påfrestnin­g. Det är verkligen inte snyggt med naglar som har olika längd så därför ck jag hålla naglarna korta, förklarar Lene vidare.

HÖRDE TALAS OM NAIL STRONG

–Jag provade era olika produkter för att stärka naglarna; oljor och lack men ingenting hjälpte riktigt. Då ck jag tips om kosttillsk­ottet Nail Strong och bestämde mig för att prova. Jag ck förklarat för mig att produkten innehåller många olika vitaminer och mineraler tillsamman­s med bland annat propolis. Zink och selen som också ingår i Nail Strong är bra för naglarna och jag förstod också att man kan behöva ta kosttillsk­ottet i några månader för att uppleva positiv förändring, förklarar Lene.

STARKARE OCH SLÄTARE NAGLAR

–Redan e er någon månad kunde jag märka att naglarna hade en bättre struktur vid utväxtstäl­let. Och e erhand blev de nitivt naglarna starkare också. Nu e er drygt ett halvår med Nail Strong är mina naglar lika starka och na som tidigare. Jag njuter återigen av att växla mellan olika härliga färger på nagellack och får o a komplimang­er för mina

na och välskötta naglar, avslutar Lene nöjt.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden