Veckans NU!

DESPERAT ATT FÖRSONAS MED DOTTERN INNAN SIN DÖD!

Att säga att Ryan och Tatum O’neal hade en frostig relation är att uttrycka det milt. Men ”Love story”-skådisen ville desperat få försonas med dottern innan sin död.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Den 8 december somnade Oscarsnomi­nerade skådisen Ryan O’neal, känd från storfilmer som ”Love story” och ”Paper moon”, in, 82 år gammal. Det bekräftar hans son Patrick på Instagram.

– Min pappa gick fridfullt bort i dag, med sitt kärleksful­la team vid sin sida. Ryan var en mycket generös man som alltid har funnits där för att hjälpa sina nära och kära, skriver han.

Men att Ryan alltid har funnits där för sina nära och kära är en sanning med modifikati­on, om vi frågar dottern Tatum, 60.

KÄNDE INTE IGEN DOTTERN – RAGGADE

2001 släppte Tatum självbiogr­afin ”A Paper life” där hon avslöjade att Ryan var våldsam mot henne under uppväxten och att hon som barn blev sexuellt utnyttjad av en av pappans vänner. Boken gjorde Ryan rasande och han bröt kontakten med Tatum. 2009 kallade han henne för en ”bitch” och sa att det hade gått så lång tid sedan de träffades att han av misstag hade raggat på henne senast de sågs – han hade helt enkelt inte känt igen sitt eget barn!

”SA ATT HAN VAR EN DÅLIG PAPPA”

Källor säger nu i tidningen National Enquirer att Ryan in i det sista hoppades bli förlåten av dottern.

– Ryan var desperat att få försonas med Tatum, även om det innebar att erkänna vilken dålig pappa han varit. Han sa till Tautum att han visste hur mycket han hade klantat sig. Ingen förälder kan vara så hatad av sig egen familj utan att inse vad man gjort för fel, men han insisterad­e på att han alltid hade goda avsikter, säger en källa.

Efter faderns bortgång bekräftar Tatum att hon mycket riktigt förlät Ryan innan han försvann.

– Jag älskade honom väldigt mycket och jag vet att han älskade mig med. Jag kommer för alltid sakna honom och jag är glad att vi fick en så fin relation på slutet, säger hon i People magazine.

 ?? ?? Ryan On’neal vägrade länge förlåta dottern Tatum för hennes hårda ord i självbiogr­afin.
Ryan On’neal vägrade länge förlåta dottern Tatum för hennes hårda ord i självbiogr­afin.
 ?? ?? Tatum var bara 10 år gammal när hon belönades med en Oscar för sin insats i ”Paper moon”, mot just pappa.
Tatum var bara 10 år gammal när hon belönades med en Oscar för sin insats i ”Paper moon”, mot just pappa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden