Veckans NU!

VEM ÄR DET SOM MOBBAR REBECCA FERGUSON?

Hon är en av Sveriges allra starkast lysande stjärnor just nu, men alla är inte lika förtjusta i Rebecca Ferguson. Nu undrar alla: Vem är storstjärn­an som fått svenskan att rusa ut i tårar?

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Hollywood kan inte få nog av 40-åriga Rebecca Ferguson, högaktuell i nya ”Dune”-filmen och klar för en ny rulle mot storstjärn­an Chris Pratt. Men alla verkar inte stämma in i lovorden.

– Jag gjorde en film med en fullständi­g idiot till medskådesp­elare, säger hon i podcasten ”Reign with Josh Smith” och fortsätter:

– Jag grät när jag lämnade inspelning­en. Personen tittade på mig och sa, mitt framför ögonen på alla medarbetar­e: ”Hur kan du kalla dig själv för skådespela­re? Är det detta jag behöver jobba med? Vad är det här?” och jag bara stod där, förkrossad.

STJÄRNAN: ”JAG ÄLSKAR DEN KVINNAN”

Svenskan avslöjar inte vem det rör sig om, men eftersom hon spelat mot en rad superstjär­nor är gissningsl­eken i full gång. Flera storheter har pekats ut och det har gått så långt att flera av dem har gått ut och bedyrat sin oskuld.

– Rebecca var min skyddsänge­l sänd från ovan på inspelning­arna. Jag älskar den kvinnan. Jag vill veta vem det var som gjorde det här, skriver hennes ”Hercules”-motspelare Dwayne ”The Rock” Johnson på X.

Även Emily Blunts talesperso­n har förnekat att det rör sig om henne. Andra namn som har nämnts i diskussion­erna är Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman och Meryl Streep, men många pekar även ut Tom Cruise som en het kandidat, då har har varit i ropet för att ha skällt ut medarbetar­e på ”Mission: Impossible”-inspelning­arna förr.

– Jag gissar att personen hon pratar om är Tom Cruise och det skulle förklara varför hennes karaktär dödades i senaste ”Mission: Impossible”-filmen. Deras förlust. Hon var en av de bästa i hela serien, skriver en person på X.

 ?? ?? Var det Tom Cruise som skällde ut svenskan efter noter?
Var det Tom Cruise som skällde ut svenskan efter noter?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden