Veckans NU!

SHAKIRAS DEJT MED HETA TV-SKÅDISEN!

Efter Gerard Piqués otrohet har Shakira parats ihop med heta ungkarlar som Tom Cruise, Lewis Hamilton och basketspel­aren Jimmy Butler. Nu är det en ny ung hunk hon syns med!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

”Hångel & avklätt!”

Det verkar verkligen ha hettat till mellan Shakira, 47, och ”Emily in Paris”stjärnan Lucien Laviscount, 31, när han medverkade i hennes musikvideo till låten ”Puntería”. Den heta videon innehåller både hångel avklädda scener men stjärnorna fick inte nog av varandra. Bara dagar efter att videon släppts skymtades de lämna populära kändisrest­aurangen Carbone i New York i varandras sällskap – och enligt Us Weekly är de nu ett par!

”MIN MAN HÖLL MIG TILLBAKA”

Dejten kommer efter några tuffa år för ”Waka waka”-stjärnan. Den tolv år långa relationen med fotbollsst­järnan Gerard Piqué, 37, tog slut 2022 efter en omtalad otrohetssk­andal, och sångerskan flyttade från Barcelona till Miami med sönerna Milan, 11, och Sasha, 9. Sedan dess har hon börjat jobba mer igen, och hon erkänner att hon ”tappade bort sig själv” under relationen med spanjoren, när hon gick ifrån ständigt turnerande världsarti­st till fotbollsfr­u som främst var hemma med barnen, medan sambon sparkade boll.

– Nu är jag mansfri. Ja, mannen höll mig tillbaka. Nu är jag fri, nu kan jag äntligen jobba, säger hon i ”The Tonight show starring Jimmy Fallon”.

NJUTER AV ATT VARA MANSFRI

Idag när Shakira är ”mansfri” njuter hon istället av vad singellive­t har att erbjuda. Även om hon inte är ute efter någon seriös relation har hon inget emot att uppvaktas av heta män och ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda.

– Shakira mår bättre än hon har gjort på många år, hon är som en helt ny kvinna. Hennes vänner älskar att se att hon är tillbaka i sitt forna jag, hårt arbetande och med vänner, säger en källa till Us Weekly.

 ?? ?? Shakira var glad efter middagen med skådisen Lucien Laviscount!
Shakira var glad efter middagen med skådisen Lucien Laviscount!
 ?? ?? Det går minst sagt hett till i nya musikvideo­n!
Det går minst sagt hett till i nya musikvideo­n!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden