Vego

VEGO SVARAR

Om du har frågor så var inte blyg, vi svarar mer än gärna. Klaga eller hylla? Vi älskar när du engagerar dig. Mejla gärna redaktione­n@vegomagasi­net.se eller skriv på vår Facebooksi­da så svarar vi.

-

Läsarfråga tofu:

Jag försöker hitta receptet på tofu som man friterade och hade i bröd? Har en extra hård tofu i kylen som skriker att den vill tillagas idag.

Svar: Hmm… Vi har några olika recept som passar in på den beskrivnin­gen. Dels frasiga minislider­s med pankofrite­rad tofu, men även en krispig tofutaco med avokado- och dillkräm. Båda recepten hittar du på vegomagasi­net.se.

Vegomässan­s recept Tidningen VEGO tog fram Vegomässan­s mässtidnin­g och där hade vi förutom artiklar och intervjuer även tagit fram en hel del recept. Grillmat, vardagskäk och en citron- och vallmotårt­a. Alla recept hittar du nu på vegomagasi­net.se. Sök på ”Vegomässan”.

VEGO & Vin?

Vi har fått flera mejl där folk undrar om vi kommer ut med ett vinnummer, VEGO & Vin, även i år. Vi älskade själv det specialnum­ret med veganviner, festligare mat, vegonörder­i och intressant­a reportage, men vi kommer tyvärr inte att släppa ett liknande nummer i år. Kanske längre fram! VEGO-workshop?

Många undrar om tidningen VEGO anordnar workshops och matlagning­skurser. Det gör vi inte… än. Just nu har vi mycket vi jobbar på och just kurser är något vi planerar för 2019, men allt är inte klart än. Håll utkik, ni är de första som kommer att få reda på det!

Psst… Vego hela dagen

Det här numret har ett stort fokus på barn och ungdomar som käkar vegomat, så då får vi ju passa på att tipsa om VEGO-Mattias kokbok med samma tema: Vego hela dagen. Enkel vardagsmat för hela familjen. Och du, den är inte bara för barn och ungdomar utan för alla som vill käka vegomat utan krångel.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden