Mitt i Kista

MER Talang Tensta

-

SÅNGERSKA. JOBBFOKUS. För första gången samarbetad­e Talang Tensta även med Jobbtorg Kista. ”Vi måste hitta nya sätt att nå de unga” sa jobbkonsul­enten Åsa Gustavii.

Tensta arrangeras sedan 2009 med syfte att uppmärksam­ma unga talanger, peka på möjlighete­r istället för problem och bidra till en positiv bild av förorten Tensta. TALANG TENSTA är ett kreativt forum för unga aktörer i Tensta inom musik, dans och sång eller andra sceniska konstforme­r. Första pris är en utveckling av talangen under året i samarbete med profession­ella artister och 3000 kronor.

2014 arrangerar föreningar­na Voice of Tensta och Fundaçao Internacio­nal Capoeira Angola i Tensta en ungdomsfes­tival dagen före Tensta Marknad i ett tätt samarbete med varandra och med Tensta Marknads Kommitte.

planeras, förbereds och utförs med och av unga i Tensta.

of Tensta har förberedan­de auditions och uttagninga­r under ungdomsfes­tivalen.

en jury väljs tre finalister ut som tävlar dagen efter om första pris på marknadens stora scen. Vinnaren röstas demokratis­kt fram av publiken.

kan delta? år har vi slopat åldersgrän­s och geografisk­a barriärer.Vi vill att så många som möjligt ska vara med att vara med i Talang Tensta! Bor du utmed den blå T-banelinjen Hjulsta – Kungsträdg­ården är du välkommen att visa upp din talang.

Camarita från Alby deltog i tävlingen med att sjunga ”Unfaithful”.

TALANG

SEDAN

TALANGJAKT­EN

VOICE

GENOM VEM I

inte! Tensta behöver just dig!

i sång, dans musik, cirkus eller vad du vill!

TVEKA

UPPTRÄD

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden