Mitt i Sollentuna

Första nyförvärve­t klart för SFK

Mittfältar­en Carl Johan Ågren är Sollentuna FK:s första nyförvärv till säsongen 2018. Han kommer närmast från IFK Lidingö, men har färsk erfarenhet från spel i ettan.

- Rebecka Rakell

”Jag gillar att ha bollen och sprida spelet.”

Carl Johan Ågren har spelat i Djurgården­s IF större delen av sin ungdom. Han har även erfarenhet av att spela i ettan sedan tidigare, då 22-åringen lirat för både Nyköping BIS och Akropolis. Senast spelade DIF-produkten i division 2-laget IFK Lidingö.

Nu har han skrivit på för Sollentuna FK.

– Det känns jättebra. Jag hade koll på laget innan då jag känner fler utav spelarna, det är härliga grabbar. Det känns bra med alla förutsättn­ingar runt omkring med tränarna och den nya träningsan­läggningen, säger han.

22-åringen har tränat med Sollentuna FK sedan en månad tillbaka och var även med i träningsma­tchen mot AIK (1-3). Det han vet om lagets spelsätt sedan innan är att laget primärt försöker hålla tätt bakåt och därefter försöker kontra snabbt. – Det kommer nog ske några förändring­ar i spelsättet. Jag tror att vi kommer satsa mer på ett offensivt spel och försöka styra matcherna mer än vad laget har gjort tidigare i år. Han berättar att han är en bra passningss­pelare. – Jag gillar att ha bollen och sprida spelet, så jag kommer nog bidra med fler bra passningar och poäng till laget.

 ??  ??
 ?? FOTO: VIKSJÖFOTO/KJELLE SVENSSON ?? FÖRSTA. Ågren är nyförvärv ett för Sollentuna FK:s division 1-lag.
FOTO: VIKSJÖFOTO/KJELLE SVENSSON FÖRSTA. Ågren är nyförvärv ett för Sollentuna FK:s division 1-lag.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden