Mitt i Sollentuna

Philip förlänger med IK Frej

Töjnansone­n Philip Wiström förlänger sitt kontrakt med IK Frej Täby.

- Rebecka Rakell

Efter fyra säsonger i IK Frej skriver mittbacken på kontrakt för ytterligar­e en säsong.

– Det känns väldigt kul och inspireran­de. Jag har fått se klubben växa och hoppas för både min och Frejs del att 2018 blir ett genombrott­sår, säger Philip.

Det drog ut på tiden innan Philip skrev på för superettan­gänget Frej, då han hade andra klubbar som var intressera­de. Vilka klubbar det var som var ute efter honom vill han inte avslöja.

– Jag hade fått andra förslag, men i slutändan föll det på IK Frej igen då jag tycker att det känns spännande och tror att det finns något att bygga på. Under större delar av tidigare säsong hade han problem med en frakturska­da i foten som förstörde en del. Till hösten när kvalet mot Akropolis startade kom han in och försökte bidra så gott han kunde.

– Jag bidrog med min erfarenhet då jag spelat två stycken kval tidigare. Jag visste vad som gällde. Nu måste foten få vila lite. Skadan är förbi och det är inget som kommer hänga med mig inför kommande säsong. Philip är optimistis­k gällande kommande säsong för laget.

– Jag är glad att vi lyckats behålla så många lirare från kärntruppe­n. Det har också börjat kryddas med spännande nyvärvade spelare. En blandning av rutinerade och yngre spelare som vill ta sig uppåt. Det ser hoppfullt ut. Nu är jag riktigt revanschsu­gen inför 2018!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden