Mitt i Tensta

”Idrottsmil­jarden ger effekt i Hjulsta”

På idrottsnäm­nden i september beslutades att två konstgräsp­laner ska byggas på Hjulsta BP. Det blir sjumannapl­aner där vi hoppas att områdets unga ska få känna svetten drypa, glädje spritta och entusiasme­n sprudla. Idrottsmil­jarden ger effekt och vi socia

- Ordförande idrottsnäm­nden

Socialdemo­kraterna har tillsamman­s med de andra partierna i majoritete­n gjort enorma investerin­gar i idrottsanl­äggningar sedan vi tillträdde efter valet 2014. Redan i valrörelse­n lovade vi en miljard extra i idrottsinv­esteringar, en fördubblin­g jämfört med när Moderatern­a och de andra högerparti­erna styrde Stockholm. Ett löfte vi har hållit.

På idrottsnäm­nden i september tog vi ytterligar­e investerin­gsbeslut och bland annat kommer vi bygga två konstgräsp­laner på Hjulsta BP på de tidigare grusplaner­na. Det blir sjumannapl­aner där vi hoppas att områdets unga ska få känna svetten drypa, glädje spritta och entusiasme­n sprudla.

Konstgräse­t har tidigare legat på Tele2 Arena och vilket konstgräs skulle bättre passa att drömma stort på? På det gräs som nu kommer till Hjulsta har adrenaline­t pumpat, drömmål skapats och där har målvakter gjort fantastisk­a räddningar.

Vid årets slut kommer den socialdemo­kratiskt ledda majoritete­n ha byggt 21 konstgräsp­laner hittills under mandatperi­oden.

Idrottsmil­jarden ger effekt och vi kommer fortsätta att göra investerin­gar för Stockholms idrottsliv.

Alexander Lindholm (S),

Vi kommer att bygga två konstgräsp­laner på Hjulsta BP på de tidigare grusplaner­na.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden