Mitt i Vasastan

Alla andra ser också era kukar

-

Så stod jag där plötsligt i eget vardagsrum på morgonkvis­ten och stirrade på en främmande mans halvhårda penis. Visserlige­n bara på en telefonskä­rm, men ändå. För ovälkomna dick pics är numera ett givet inslag i de flesta samkväm. Låt mig förklara. I somras var det rockfestiv­al i stan och ett av de utländska banden plus annat diverse löst folk hamnade på efterfest hos mig. Det blir som det brukar: sprit, vinyl snurrad på lite för hög volym och känslan av att ingen vill gå hem. Och så en kukbild på det.

För när ett av helgens andra band, omsusade i internatio­nell mainstream­press, kom på tal, sa en av damerna i sällskapet ”oh, that dude is a douche”, halade raskt fram telefonen, och langade en redig dick pic med musikern i fråga. Hon hade inte fått den. Dock hennes kompis, som utan krångel skickat vidare. Eller om det var en bekants bekant som utan att be om det inkasserat ett stycke rockpenis i inkorgen.

Hur som stod vi nu alla där, i ett helt annat land än kuken var tänkt att synas i, och hånlog åt b-kändisens dase. Som han skickat. Till en kvinna. Som inte bett om att få se den.

Det var egentligen bara det jag ville förmedla till alla er horder av dick picdängare där ute: alla vi andra ser också era kukar, och vi skrattar åt dem.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden