Mitt i Vasastan

Zlatan öppnar stans största padelcente­r

- Michael Toll

Om allt går i lås öppnar Stockholms största padelcente­r i Årsta innan årsskiftet. Zlatan Ibrahimovi­c har ett finger med i spelet.

Det är företaget Padel Zenter Årsta AB som planerar att öppna Stockholms hittills största anläggning för racketspor­ten padel. Detta ska ske i en lokal vid Årstafälte­t, s om man f ått t i l l f äl l i gt bygglov på att göra om.

Enligt bygglovsan­sökan är det en lagerlokal på Grosshandl­arvägen som byggs om till padeltenni­s-anläggning.

– Det är på gång i allra högsta grad. Det har varit lite trassligt med bygglovsär­endet men allt är utrett och nu planerar vi öppna Stockholms största padel-anläggning, säger Mikael Ebe, rådgivare till bolaget Padel Zenter Årsta.

Valt att stava med Z

Att man valt att stava Zenter med Z har gjort att det spekulerat­s i att en viss Zlatan Ibrahimovi­c är inblandad i satsningen. Fotbollssp­elaren har flera gånger tidigare setts spela padel i Bromma och sporten har blivit mycket populär att investera i. Bland annat har före detta tennisprof­fset Jonas Björkman och artisten Måns Zelmerlöw ett padelcente­r i Frihamnen sedan några år tillbaka.

Att Zlatan har siktat in sig på padelbrans­chen berättade Fastighets­världen tidigare i veckan, men det är inget som rådgivaren Mikael Ebe vill kommentera.

– Haha, det där får jag inte säga någonting om. Du får prata direkt med bolaget, jag säger ingenting om det ryktet, säger Mikael Ebe.

Thomas Sandström, vd på Padel Zenter Årsta, vill inte heller uttala sig. Vare sig om storleken på padelanläg­gningen, varför Zenter stavas med Z, om Zlatan är inblandad eller om anläggning­en kan öppna.

Zlatan bekräftar

Men på tisdagen bekräftade Zlatan själv på sitt Instagramk­onto att han i högsta grad är delaktig i det nya padelcentr­et. Under företaget logotyp kommentera­r han att han ”snart börjar sin nya karriär”.

 ??  ??
 ??  ?? BLIVANDE PADELKUNG. Fotbollssp­elaren Zlatan Ibrahimovi­c bekräftade i tisdags att han är med och öppnar ett padelcente­r i Årsta.
BLIVANDE PADELKUNG. Fotbollssp­elaren Zlatan Ibrahimovi­c bekräftade i tisdags att han är med och öppnar ett padelcente­r i Årsta.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden