Mitt i Vasastan

Katten Zillen tackar Niclas för skjutsen

-

Jag och min familj (matte och husse) bor sedan tolv år nära Odenplan. Såsom många andra innerstads­bor har vi valt bort att ha bil, då vare sig husse eller matte behöver en i jobbet. Men ibland blir det jobbigt utan bil och det är speciellt när jag, Zillen, ska ut och resa på ett eller annat sätt (till veterinäre­n, ”pensionat mormor” etc); det är inte alltid superlätt att få tag på en taxi som tar djur när man behöver den, inte ens om man bokar i förväg.

I februari hade vi otur – matte ramlade av en häst, med ryggfraktu­r som följd (på fredagen) och på söndagen blev jag sjuk. Husse var i Hong Kong och matte blev tvungen att frakta sig + sin korsett (med bärförbud) + mig (sjuk katt i bur) till Albano.

Tack och lov kände matte till Niclas HUSDJURSTR­ANSPORTER, så hon ringde och frågade om det fanns någon chans att han jobbade helg … och absolut!

Han kom tom upp och hämtade matte och mig och transporte­rade oss till Albano för en väldigt rimlig penning och på ett mycket säkert sätt (fastspända allihop).

Tänkte att det nog finns många med mig i stan (och då inte bara i Vasastan) som liksom jag av och till behöver säker transport, antingen tillsamman­s med matte/husse eller åka själv i Djurtaxin, även längre sträckor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden