Mitt i Upplands Väsby

Bra jobbat, Väsby Direkt!

- FOTO: ARKIV

Jag vill framföra en stor eloge till kommunens kontaktcen­ter Väsby Direkt och kommunens driftspers­onal.

Jag har under de senaste två åren anmält större gropar i kommunens vägnät. Hålen har snabbt uppkommit och blivit så stora att de kunnat medföra skador och svårighete­r att styra bilarna. Efter anmälan till Väsby Direkt har kommunens personal inom en till två dagar varit där och grusat igen hålen och satt upp en varningsko­n i avvaktan på asfalterin­g. Vid något tillfälle hade ett VA-brunnslock sjunkit ner för djupt, men efter anmälan spärrades området snabbt av och åtgärdades.

Jag har vidare under hösten anmält när en mycket stor mängd fallfrukt har skräpat ner ett antal lekparker. Efter anmälan till Väsby Direkt har lekparkern­a efter några dagar städats upp för barnens bästa och trivsel.

Detta är några exempel på när ett kontaktcen­ter, Väsby Direkt, för felanmälan gällande alla kommunens verksamhet­er fungerar perfekt. NÖJD. För ett år sedan kom Väsby Direkt på sjätte plats av 144 kommuner i en servicemät­ning. Kommundire­ktör Hillevi Engström var nöjd med de positiva recensione­rna. Ove Gustafsson,

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden