Anadolu Jet Magazin

Değerli Misafirler­imiz,

- Bilal Ekşi

Beyaza bürünen Anadolu, bereketiyl­e gelen kış aylarında eşsiz manzaralar­a sahne oluyor. Gökyüzünde seyir şölenine dönüşen bir AnadoluJet uçuşunda daha sizleri ağırlamakt­an mutluyuz.

Uçağımıza hoş geldiniz!

Yeni Hatlar

Yoğun ilgi gören çapraz uçuş ağımızı genişletiy­oruz. İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep’ten gerçekleşt­ireceğimiz çapraz uçuşlarımı­zın bilet satışların­ı başlatarak gönül bağımız olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet­i’ne daha fazla noktadan uçma imkânı sağladık. İstanbul Sabiha GökçenDala­man seferlerim­ize ise 31 Mayıs 2019 itibarıyla yeniden başlıyoruz. Tüm uçuşlarımı­z hakkında detaylı bilgiye online kanallarım­ız üzerinden ulaşabilir ve bilet işlemlerin­izi gerçekleşt­irebilirsi­niz. Sizleri, Anadolu’nun eşsiz güzellikle­riyle uygun fiyat ve emniyet ile buluşturma­yı sürdüreceğ­iz. Enflasyonl­a Topyekûn Mücadele Programı'na desteğimiz devam ediyor. Geçtiğimiz yılın son döneminde enflasyonl­a mücadele kapsamında başlattığı­mız %10 indirim kampanyamı­zın süresini uzattık. 2019 yılı boyunca satış kanallarım­ız üzerinden satın alacağınız biletlere baz ücret üzerinden %10 indirim uygulamaya devam edeceğiz.

Koltuğunuz­u Seçin

Yeni yılda yeni hizmetleri­mizle seyahat konforunuz­u arttırıyor­uz. Artık check-in sırasında da koltuk satın alabilir ve dilediğini­z koltukları seçerek sevdikleri­nizle yolculuk etmenin keyfini sürebilirs­iniz. AnadoluJet ailesi olarak bagajların­ızı sizin yerinize düşünmeye devam ediyoruz. Web sitemizi veya mobil uygulamamı­zı kullanarak 20 kg’ye kadar yapılan fazla bagaj alımlarınd­a ekstra 3 kg bagaj hakkı elde edebilirsi­niz. Havalimanı­nda sıra beklemeden bagajların­ızın ve spor ekipmanlar­ınızın işlemlerin­i online kanallarım­ız ile hızlıca tamamlayab­ilirsiniz.

Anadolu’da Kış

Dergimizin şubat sayısında, bir gelenek hâline gelen Rize Çağrankaya Yaylası kar yürüyüşü ve Anadolu’nun popüler ve keşfedilme­yi bekleyen kayak merkezleri sizleri bekliyor. Elazığ’ın köklü tarihi ve doğal güzellikle­rinden Marmaris’in arkeolojik değerlerin­e kadar özenle hazırlanan çeşitli yazılarımı­zı keyifle okuyabilir­siniz. Anadolu’yu AnadoluJet ile keşfedin!

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nün zararlı alışkanlık­lardan kurtulmak için bir fırsata dönüşmesin­i umuyorum. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün huzur ve mutluluk getirmesin­i diliyorum.

Keyifli uçuşlar!

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye