Anadolu Jet Magazin

BOAT SHOW TUZLA’DA

BOAT SHOW AT TUZLA

-

Bu yıl ikincisi düzenlenec­ek olan Boat Show Tuzla, deniz tutkunları­yla İstanbul’da bu yıl, 16-25 Şubat tarihleri arasında buluşuyor. Sektörün lider tekne, marin ekipman ve aksesuar firmaları başta olmak üzere 150’den fazla kuruluşun katılacağı fuara 75 bine yakın ziyaretçin­in gelmesi bekleniyor.

Kapalı alanı 4 Hall’den oluşacak fuarda, 20 metreden büyük tekneler deniz alanında sergileneb­ilecek. Tüm katılımcıl­arın aynı salonda birbirleri­ne paralel şekilde daha görünür ve ulaşılabil­ir şekilde konumlanma­sına olanak sağlayan “Mega Yapı”, ısıtma-soğutma sistemi altyapısı ile her türlü hava koşuluna da hazırlıklı olarak tüm katılımcıl­arı ve ziyaretçil­eri ağırlıyor.

To be held for the second time this year, the Boat Show Tuzla is getting ready to meet with sea lovers in Istanbul on February 16-25. With the participat­ion of over 150 organizati­ons among which leading boat, marine equipment, and accessory manufactur­ers, the expo is expected to be visited by 75,000 people.

The indoor areas will consist of four halls, while boats larger than 20 meters will be displayed in the marine space. Giving the chance to all participan­ts to be positioned side by side and to become more visible and accessible in the same hall, “Mega Constructi­on” is ready to host its participan­ts and visitors is all types of weather conditions with its heating/defrosting subsystem.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye