Anadolu Jet Magazin

High Five, Çocuklar İçin Yola Çıkıyor

High Five Hits the Road for Kids

-

Küçük misafirler­ine yerde ve havada keyifli bir marka deneyimi yaşatmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, yeni çocuk kulübü High Five’ı hayata geçiriyor. Aiming to present its young passengers with a pleasant brand experience on the ground and in the air, Turkish Airlines launches its new kids’ club High Five.

Minik yolcuların­ın keyifli bir seyahat deneyimi yaşaması için dergiden çocuk menülerine ve doğal malzemeden üretilmiş oyuncaklar­a kadar birçok özel uygulama gerçekleşt­iren Türk Hava Yolları, bu kez yeni bir çocuk kulübü kuruyor.

Dünyanın tüm çocuklarıy­la buluşmak hedefiyle yola çıkan High Five adlı kulübün kurucu üyeleri, her biri farklı kültürü temsil eden beş minik pilot karakterde­n oluşuyor.

Dünyayı gezen, edindikler­i tecrübeler­i paylaşan bu beş küçük pilot, minik yolcuların sadece uçuş sırasında değil, marka deneyimler­inin başından sonuna kadar ve hatta sonrasında da yanlarında olacak, onlara dünyayı farklı yönleriyle keşfetme imkânı sunacak.

Offering many special services to its young passengers for a pleasant travel experience from magazines to kids’ menus and toys made using natural materials, Turkish Airlines opens a new kids’ club.

Launched to meet all the children of the world, the High Five club comprises five small pilots, each representi­ng a different culture.

These five pilots travel the world and share their experience­s. They will accompany young passengers not only during flights but also throughout the brand experience and even later, enabling them to explore various aspects of the world.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye