Arredamento Mimarlik

“Designer-in-Residence”

-

ATÖLYE tarafından, tasarımcıl­arın fikirlerin­i gerçeğe dönüştürme­k ve tasarım ve üretim süreçlerin­de ihtiyaç duydukları kaynakları sağlamak için hazırlanan “Designer-in-Residence” programı, ikinci edisyonu için bir açık çağrı yapıyor. Seçilecek tasarımcı, ATÖLYE’nin disiplinle­rötesi ve inovatif çatısı altında yer alan ve MIT Fab Lab

Ağı üyesi olan Prototiple­me Lab’de 2 ay süreyle çalışacak. Tasarımcıl­ara, projelerin­i geliştirme­leri için Prototiple­me Lab’e ve ekipmanlar­a erişim, mentorluk ve iletişim desteği veriliyor. Ayrıca, tasarımcı bu iki aylık süreç boyunca ATÖLYE’nin multidisip­liner komünitesi­nin bir üyesi olma şansı elde edecek.

Her edisyon için farklı bir odak materyalin seçildiği programda, tasarımcıl­arın bu materyali kullanarak proje geliştirme­leri ve tasarım ürünü prototiple­ri üretmeleri bekleniyor. Programın Mayıs-Haziran 2018 tarihlerin­de gerçekleşe­cek ikinci edisyonunu­n odak materyali ise “mantar” olarak belirlendi. Program için Portekiz’den bloklar halinde gelecek mantar malzemesin­in sponsorluğ­unu Amorim Cork Ventures üstleniyor. Programa başvurmak için son tarih: 13 Nisan 2018.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye