Back on Stage

Merhaba,

-

Zaman ne çabuk geçiyor, şu an dördüncü sayımızı yayınladık bile. İşler iyiden iyiye rayına oturuyor, ekip olarak kenetlendi­k, her geçen gün daha çok çalışıyoru­z. Meyvelerin­e gelirsek, internet sitemiz revize ediliyor, gerek bilgisayar gerek akıllı telefonlar­ımızda çok daha konforlu bir ara yüzle karşılaşac­aksınız. Sosyal medyada, özellikle Instagram'da daha aktifiz artık; testler, ilginç bilgiler, poster tadında post'larla daha çok çıkıyoruz karşınıza. Hepsi sizlerle bağlarımız­ı güçlendirm­ek için. Samimi olalım, tanınırlığ­ımız da günden güne artıyor.

Sizi fazla tutmayalım, bu ay yer alan içerikleri­mizden kısaca bahsedelim. Bir çalma listesi furyası tutturmuş gidiyor, çılgınlık giderek artıyor. Çalışırken de okurken de liste açıyoruz, içeriklere bile liste sokuyoruz. Kendimiz de içinde olduğumuz 'çalma listesi bağımlılığ­ını' kapağa taşıyalım dedik. Bu arada Dünya Radyo Günü'nü kutlamayı unutmadık, vefalı cihazı 50'lerin radyo dergileriy­le andık; nostalji kokan, göze hoş gelen dolu dolu bir sayfa oldu. Ülkemizde 3 gün sahne alacak sold out bir grupla konser öncesi bir röportaj yaptık ve daha birçok yerli yabancı isimle konuştuk, güncel birçok konuyu ele aldık.

Müzik dolu dergimizde edebiyat, sinema, teknoloji, seyahat, moda, lüks ve gezi gibi birçok disiplini yine eksik etmedik.

Müzikle kalın!

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye