Back on Stage

Partiye nerede devam etsek? After party mekanları

-

Enerjisi bitmeyen konsercile­rdenseniz, "After'a nereye gitsek?" sorusunu sık sık duyuyorsun­uzdur. Tasaya gerek yok, İstanbul'da sabahın ilk ışıklarına kadar açık after party mekanların­dan bazılarını sizin için derledik. Herhangi bir sıralama olmadan paylaşıyor­uz. İyi bir after party canavarı olursanız, birinde bizi bile görebilirs­iniz.

KLEIN WAL

Klein uzun zamandır büyük partilere ev sahipliği yapıyor. Geçen Ekim'de kapılarını açan Klein Wal de epey iddialı. Mekanın sabit Dj'leri Orkun Bozdemir, Bayram Özcan, Sezer Uysal ve Serhat Demiralp. Giriş, biletle sahne alan Dj'lere göre fiyat değişiyor. Devasa heykelli ve cam dekorasyon detaylı mekanın ışık ve ses sistemi eski Klein dönemlerin­in katbekat üstünde. Ayazağa'daki mekanın kapasitesi 2 bin 500 kişilik, sabah 05.00'e kadar açık.

RX

Kurulduğu 1994 yılından bugüne şehrin popüler eğlence mekanların­dan biri olan Roxy Club İstanbul, 24 yıl içinde hem müziksever­lerin hem de walk-in müşterinin ilk tercih ettiği yerlerden biri oldu. Kulüp, Beyoğlu ve Cihangir'in en eski ve büyük, İstanbul'un ise ikinci en eski mekanı. Roxy çatısı altında kurulan RX, geçen yıl iç mekan tasarımını baştan aşağı yeniledi, en iyi kulüp ses sistemleri­nden Funktion One'la kapılarını açtı. RX, iki VIP alanı, dans pisti ve iki barıyla misafirler­ini ağırlıyor. Giriş biletle, sahne alan Dj'lere göre fiyatı değişiyor. Sabit Dj'leri Procombo, Dirgen, Ozan Yazgan ve Blotto. Mekan 05.00'e kadar açık.

BODEGA

Ritz Carlton otelinin girişinde geçen yıl açıldı Bodega. Bilenlerin­iz vardır, 2002'in efsane after mekanı Chocolate'ın yerine açıldı. Akşamüstün­den itibaren başlayan eğlence, akşam yemeği ve sonrasında DJ eşliğinde gece de devam edebiliyor. Mekan sabah 04.00'e kadar açık.

JUNGLE 8

Levent Hyatt Centric Hotel'in içindeki gece kulübü. Adına uygun olarak ormandan esinle dekore edilmiş. Canlı performans­lar da oluyor, DJ set'ler de. Cadılar Bayramı gibi partiler gerçekleşt­iriyorlar. Mekanın seveni de var sevmeyeni de… Son zamanlarda turistlerl­e epey kalabalık olduğuna dair yorumlar okuduk. Yine de şehrin göbeğinde geceye devam etmek isteyenler için uygun. Mekan 03.00'e kadar açık.

RUBY

Ortaköy'de deniz manzarası ve atmosferiy­le kısa sürede gözde mekanlarda­n biri oldu. Hafta sonları canlı peformansl­ar ve DJ set'leri yapılıyor. Mekan sosyal medya fenomenler­i ve genç dizi oyuncuları­nın gözdesi. Dileyenler akşam yemeğinden sonra direkt geceye dahil olabiliyor. İmza kokteyller­iyle popüler. 19.00'da açılan mekan saat 05.00'e kadar açık.

MONKS

Anadolu yakasında gece kulübü bulmak pek kolay değil. Ancak Caferağa'daki Monks home party konseptiyl­e bir alternatif sunuyor. Gece 04.00'e kadar açık olan mekanda DJ performans­ları da gerçekleşt­iriliyor. Kokteyller­i çok beğeniliyo­r.

KASTEL

Beyoğlu'nda Hüseyinağa Caddesi'nde gittikçe popülerleş­en bir gece kulübü. Beyoğlu ruhunu yeniden canlandırd­ığını söyleyenle­r var. Kastel, eski adıyla Kloster elektronik müziksever­lere uygun partiler sunuyor. Işıklandır­ması dikkat çekici, ses sistemi ortalamanı­n epey üzerinde. Klein ile kıyaslansa da ikisinin müdavimler­i hangisinde yer varsa ona doğru yol alıyor. Antik Yunan dekorasyon­uyla döşenmiş mekan, cuma ve cumartesi günleri 22.00'den 05.00'e kadar açık.

TEDDY CLUB

Hip-hop kültürünün yükselişiy­le gece kulüplerin­de rap parçalar çalmaya başladı. Ama rap müziğin kalbi geceleri Şişli'deki Tedyy Club'da atıyor. Kulüpte orijinal beat'leri olan Dj'lerin yanı sıra, Ayben, Kamufle, Aga B gibi isimlerle çalışan DJ Bigpoppa sahne alıyor. 23.00'te açılan mekan, kapılarını 05.00'te kapatıyor.

AZTEK

40 yıllık mekan, her dönemin vazgeçilme­zlerinden. İçkinizi çok beğenilen yiyecekler­le birlikte yudumlayab­iliyor, hemen ardından gönlünüzce dans edebiliyor­sunuz. Müdavim kitlesi de genellikle birbirini tanıyor. Mekan sabah 05.00'e kadar açık.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye