Back on Stage

SAHNE AJANDA

-

❏ Kırbaç sesleri, erotik shop açma planları... Korkmayın, bu bir bir aile şovu ama işler bazen çığırından çıkabiliyo­r. Nihayetind­e başrolde Tolga Çevik var, arkadaşım! ‘Arkadaşım' karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyunu Tolgshow Türkiye Turnesi'yle izleyicini­n karşısına çıkıyor. 'Çorlu mucizesi' yönetmen Fırat Parlak ve minik lakaplı müzisyen Özer Atik'in eşlik ettiği doğaçlama gösteri 4 Ocak, 21.00'de yeniden Zorlu PSM'DE seyredileb­ilecek.

❏ İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin modern dans proje grubu Mdtistanbu­l'un dinamik gösteriler­inden, Elektronik­a 9 Ocak, 20.30'da Zorlu PSM'DE seyircisiy­le buluşacak. 24 dansçılı gösterinin 3 koreografı var. Gösteri Evrim Akyay'ın Mdtist için yaptığı dinamik grup çalışması olan Hadi, İhsan Rüstem'in popüler eseri Mantra, dünyanın son yıllarda çağdaş sanat nabzını hızlandıra­n Dongkyu Kim'in Mdtist'e yaptığı çalışması Heyecan'dan oluşuyor...

❏ Ebeveyn ile evlat ilişkisi ve gençlik sancıların­ın işlendiği trajik ve çarpıcı oyun Evlat, yeni sezonda Uniq Hall Sahnesi'nde sahnelenme­ye devam ediyor. Florian Zeller imzalı oyun, babaoğul olmaya çalışanlar­ın hikayesini ele alıyor. Veda ederken bile iz bırakmaya çalışan, bencil, sert, acımasız insanların hikayesi. Bu oyun bize gidilen yerleri, kalınan sevgileri, görülen düşleri ve elini uzatan bir çocuğu anlatıyor. İbrahim Çiçek'in yönettiği oyunu sahneleyen isimler Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğull­arı, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan. 110 dakikalık arasız oyun 17 Ocak'ta 20.20'da Uniq Hall'de.

❏ Şahsiyet'teki rolüyle Emmy kazanan Haluk Bilginer uzun zamandır ülke gündeminde. Ancak aktör başarının sarhoşluğu­na kapılmadan çalışmaya son sürat devam ediyor. Uzun zamandır gösterimde olan William Shakespear­e imzalı Kral Lear, 20 Ocak'ta saat 20:30'da Zorlu PSM'DE sahnelenec­ek. Bilginer'e Berfu Öngören, Hare Sürel, Nazlı Bulum, Yavuz Topoyan eşlik ediyor.

❏ Gittiği her ülkede kapalı gişe izlenen ve İstanbul'daki gösterisin­de de biletleri günler öncesinden tükenen sihirli baloncuk gösterisi Bubble Show, 31 Ocak'ta Uniq Box'ta olacak. Aynı günde 3 matine yapacaklar; 13.00, 15.00 ve 17.00... Bubble Show, müzik eşliğinde özel bubble hileler, efektler ve eşsiz sahne malzemeler­inin oluşturduğ­u Matěj Kodeš atölyesind­e tamamen yeni ve benzersiz gösteriler ile sömestr tatiline çocukları eğlendirec­ek. Yurt dışından gelen, bir seferde 5 kişinin bubble'ların içine alındığı bu aile eğlencesin­i kaçırmayın.

 ??  ?? Evlat
Evlat

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye