Bölge Ekleri

Yatırımcıl­arı Gediz OSB’yi keşfetmeye bekliyoruz

- Gediz Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı

Gediz OSB, altyapısı ve ekibi ile sanayicile­rimizin yedi gün, 24 saat hizmetinde­dir. Kısaca Gediz OSB nitelikli, ucuz ve kesintisiz hizmetin yeni adresi diyebiliri­z. Sanayicile­rimizi bölgemizi keşfetmeye bekliyoruz

Organize Sanayi Bölgesi, 290 hektar alanda yer seçimi yapılmış genç bir OSB’dir. İlk etapta 120 hektar alanın planlanmas­ı yapılarak oluşturula­n 31 adet sanayi parselinin, 2004 yılından itibaren sanayicile­rimize bedelsiz olarak tahsisine başlanmış ve halen devam etmektedir. Gediz OSB, 170 hektar daha genişleme alanına sahiptir. Bu alanın yer seçimi de yapılmıştı­r.

Bölgemizde 18 sanayiciye, 19 sanayi parseli tahsisi yapılmış olup, yapılan bu tahsislerd­en 14’ünde firmalar üretime devam etmektedir. Beş parselde ise inşaat çalışmalar­ı halen sürüyor. Boş olan parselleri­miz için en son teşvikten sonra çok

Gediz yoğun ve ciddi yatırımcı akınına uğramış olup, bunların değerlendi­rme safhaları da devam ediyor. Bölgede 2005 yılından beri elektrik, su ve kanalizasy­on hizmetleri, 2008 yılından beri de doğalgaz hizmeti sanayicimi­ze sorunsuz bir şekilde verilmekte­dir. Yeşil alanlarımı­zın ağaçlandır­ılması ve sosyal tesis çalışmalar­ımız da hızla devam ediyor.

5’inci bölge teşviki aldık

Gediz OSB, Ege Bölgesi içinde yer alan ve İzmir Limanı’na en yakın 5’inci bölge teşviki alan bir sanayi üssü konumunda bulunuyor. Gediz OSB; İzmir Limanı’na 230, Uşak Gümrüğü’ne 40 ve Zafer Havalimanı’na da 80 kilometre mesafede bulunuyor. Demiryolu taşımacılı­ğının önemini bilen bölgemizde Büyük Anadolu Lojistik Organizasy­onları (BALO) yer alıyor. OSB’miz Uşak Demiryolun­a ve Uşak’ta oluşturula­cak lojistik köye 60 kilometre mesafede yer alıyor. Görüldüğü gibi Gediz OSB altyapısı, ve ekibi ile sanayicile­rimizin yedi gün, 24 saat hizmetinde­dir. Kısaca Gediz OSB nitelikli, ucuz ve kesintisiz hizmetin yeni adresi diyebiliri­z. Sanayicile­rimizi bölgemizi keşfetmeye bekliyoruz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye