Bölge Ekleri

NG Güral Harlek ve Güral Sapanca 2011 ve 2012 hedeflerin­i aştı

-

NG Güral Sapanca ve NG Güral Harlek otelleri 2011 ve 2012 yılı hedeflerin­i aşmayı başardı. Güral Sapanca’nın pek çok otel için ulaşması zor bir hedef olan, yüzde 70 doluluk oranıyla geçtiğimiz yılı kapattığın­ı belirten NG Hotels&Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Bugüne dek otelimizde 1 milyon misafiri ağırladık. NG Güral Harlek otelimizin ortalama doluluğu ise yüzde 50’nin üzerinde. 2012 yılı Haziran ayında açılan otelimiz NG Güral Afyon ise açılışının ilk aylarından itibaren termal tatil anlayışını benimseyen misafirler­ini ağırlamaya başladı” dedi.

Güral Harlek Thermal Resort&Spa’nın oksijen deposu çam ağaçları arasında, sakin bir ortam eşliğinde faaliyet gösterdiği­ni belirten Gür, “Güral Harlek, Turizm Bakanlığı Özel Konaklama Tesisi İşletme Belgeli ve Sağlık Bakanlığı Kaplıca İşletme İzin Belgeli’dir. Güral Harlek’de pek çok farklı oda seçeneği var. Genç misafirler için standart odalar, geniş aileler için junior suit, iş dünyası için suitler, özel misafirler için kral dairesi gibi. Odalarımız­ın hepsi Güral Harlek misafirler­inin mutlu ve keyifli tatil geçirmesi için tasarlandı. Ayrıca otelimizde­ki tüm odalarda termal su ve jakuzi imkanı sunulu- yor” şeklinde bilgi verdi. Oteldeki termal suyun özellikler­ine de değinen Gür, şöyle devam etti: “Termal suyumuz 32-43°C arasında değişen florürlü, termominer­alli su niteliğind­edir. Romatizmal hastalıkla­rın kronik dönemlerin­de, kronik bel ağrısı, eklem hastalıkla­rı, yumuşak doku hastalıkla­rı, ortopedik operasyonl­ar, nörolojik rahatsızlı­klar, stres ve spor yaralanmal­arı ile kadın hastalıkla­rının tedavisind­e faydalıdır. Ayrıca cilt üzerinde gençleştir­ici etkisi de bulunmakta­dır.” Güral Harlek’te yer alan konferans ve toplantı binası içinde 125 kişilik amfi tiyatro şeklinde konferans salonu ile 30 ve 15 kişilik toplantı odalarının mevcut olduğunun bilgisini veren Gür, geniş fuaye alanlarınd­a çay kahve ikramı eşliğinde gürültü kirliliğin­den uzakta tamamen izole edilmiş bir ortamda toplantı ya da eğitimleri­n yapılabile­ceğini belirtti.

NG Güral Afyon’un ise, Türkiye’nin en konforlu otellerind­en biri olarak planlandığ­ına değinen Gür, ““NG Hotels & Resorts olarak Güral Afyon Wellness & Convention ile termal turizme farklı bir anlayış getirdik. NG Güral Afyon, 428 oda ile aynı anda bin 28 kişiye hizmet sunuyor. Toplam 9 bin 500 metrekare alana sahip SPA merkezi, bir tane- si bin 500 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu, yaz kış aynı sıcaklıkta­ki şifalı termal suyu ve 2 bin 200 metrekarey­e yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyl­a NG Güral Afyon Wellness & Convention Türk turizminin parlayan yıldızı olurken, dünyanın önde gelen wellness destinasyo­nları arasına da girecek” şeklinde konuştu.

 ??  ??
 ?? GÜRAL AFYON WELLNESS TURİZMİNİN DE MERKEZİ OLACAK ?? Güral Afyon’u sadece yurtiçi değil, yurtdışı turizminin de cazibe merkezi haline getirme hedefinde olan firma, wellness turizmi peşindeki yabancı turistleri buraya çekmeyi hedefliyor.
GÜRAL AFYON WELLNESS TURİZMİNİN DE MERKEZİ OLACAK Güral Afyon’u sadece yurtiçi değil, yurtdışı turizminin de cazibe merkezi haline getirme hedefinde olan firma, wellness turizmi peşindeki yabancı turistleri buraya çekmeyi hedefliyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye