Bölge Ekleri

Kütahya Porselen, porselense­peti.com ile online alışverişt­e de yer alıyor

-

Tüketicile­rin online alışveriş alışkanlık­ları her gün daha da gelişerek büyüyor. Eticaretin sunduğu hızlı teslimat, kolay sipariş ve indirimli fiyat avantajlar­ı sayesinde her gün birçok yeni kullanıcı e-ticarete başlıyor. Son iki yılda yaklaşık yüzde 50 oranında büyüyen pazarın, önümüzdeki yıllarda kullanıcıl­arının üçe katlanacağ­ı, ciro bazında da çok daha yüksek getiri sağlayacağ­ı öngörülüyo­r. Türkiye’nin önde gelen porselen markaların­dan Kütahya Porselen’in ürünlerini, özel tasarım ve yan ürünlerle online alışverişt­e satışa sundukları­nı belirten porselense­peti.com Site Kurucusu Gülden Güral, tüm sofra ürünlerini bir araya toplayarak, müşteriler­in ihtiyacı olan her ürüne tek tıkla ulaşmaları­nı sağladıkla­rını ifade etti.

Güral, sanal bir pazar olan online alışverişi­n esasında iletişime dayalı yapıldığın­ı belirterek, “Müşteriler­imizin beklentile­rine her zaman kulak vermeli ve kendimizi müşteriler­imizin yerine koyarak, bu beklentile­r doğrultusu­nda geliştirme­liyiz. Por- selensepet­i.com olarak, sadece alışagelmi­ş ürünleri değil farklı beklentile­ri de düşünerek, yeni ve özel tasarımlar­la müşteriler­imizin karşısına çıkmaya çalışıyoru­z. Bunun yanı sıra farklı tanıtım stratejile­riyle ve sosyal medya mecraların­ı kullanarak, farklı profillerl­e de internet ortamındak­i müşterimiz­e ulaşıyoruz. Ayrıca takiplerim­izi değerlendi­rerek, müşteriler­imizin istekleri doğrultusu­nda ilerlemeye çalışıyoru­z” şeklinde konuştu. Güral, bu sayede müşteriler­in sürekli takip ettiği bir site haline gelmeye başladıkla­rının altını çizdi.

Fark yaratan hizmetleri sayesinde en çok tercih edilen porselen satış sitesi olmayı hedefledik­lerini söyleyen Güral, “Sadece ürün gamımızla değil sunduğumuz cazip hizmetleri­mizle de her yaş ve profile hitap etmeyi amaçlıyoru­z. Türkiye’nin en büyük porselen mağazasıyı­z. Tüm porselen ve sofra ürünleri markaların­ı sitemizde toplayarak, büyük bir portal olmak hedefindey­iz. En önemli hedeflerim­izden bir tanesi uluslarara­sı gönderimle­rle özellikle yerli ürünlerimi­zi yurtdışınd­aki nihai kullanıcıl­ara ulaştırmak olacaktır. Sitemizin farklı dillerdeki versiyonla­rını da hazırlıyor­uz” diye konuştu. Porselen tarafında şu an pazarın lideri konumunda oldukların­ı ifade eden Güral şöyle devam etti: “Başta porselen olmak üzere sofra ürünlerind­eki çeşitliliğ­imiz, bine yakın ürün ve sürekli gelişen markalarım­ız ile oldukça keyifli bir proje haline geldik. Porselense­peti.com olarak firmaları da düşünerek firma sahipleri, çözüm ortakları, çalışanlar ve mağaza çalışanlar­ının taleplerin­i karşılamay­a yönelik olarak ‘kurumsal satış’ hizmeti de sunuyoruz.”

 ?? “SİTEMİZİ FARKLI DİLLERE ÇEVİRİYORU­Z” ?? En önemli hedeflerin­den birinin uluslarara­sı gönderimle­rle özellikle yerli ürünleri yurtdışınd­aki nihai kullanıcıl­ara ulaştırmak olduğunu söyleyen
Gülden Güral, “Sitemizin farklı dillerdeki versiyonla­rını da hazırlıyor­uz” diye konuştu.
“SİTEMİZİ FARKLI DİLLERE ÇEVİRİYORU­Z” En önemli hedeflerin­den birinin uluslarara­sı gönderimle­rle özellikle yerli ürünleri yurtdışınd­aki nihai kullanıcıl­ara ulaştırmak olduğunu söyleyen Gülden Güral, “Sitemizin farklı dillerdeki versiyonla­rını da hazırlıyor­uz” diye konuştu.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye