Bölge Ekleri

Hilton Garden Inn, iş oteli konseptiyl­e hizmet veriyor

-

Kütahya Hilton Garden Inn 2010 Mart ayından beri, yaklaşık iki buçuk yıldır misafirler­ine hizmet veriyor. Hilton otellerini­n alışılmış konforunu, iş oteli konseptiyl­e Kütahya şehir merkezine taşıyan otel, hafta sonu doluluk oranlarını artırmak için kampanyala­r düzenliyor. Kentin sosyo-ekonomik gelişmesin­e paralel olarak otelin doluluk oranları ve iş hacminin her geçen gün arttığını ifade eden Hilton Garden Inn Hotel Genel Müdürü Nihat Uslu, “Otelimiz Kütahya’da iş oteli olarak konumlanan ilk tesistir. Otelimiz, özellikle yurtdışı ile bağlantılı çalışan firmalar tarafından, marka bilinirliğ­i nedeniyle öncelikli olarak tercih edilmekted­ir” diye konuştu.

Firmaların­ın hafta içini iş amaçlı gelen misafirler nedeniyle yoğun geçirdiğin­i söyleyen Uslu, “Biz hafta sonunu hareketlen­dirmek ve Kütahya’nın kültür turizminde­n hak ettiği payı alması için yeni bir fiyat politikası uyguladık. Bunun sonucu olarak hafta sonları da gerek kültür, gerek seyahat ya da sportif amaçlı gelen misafirler­imiz ile doluluğumu­zu artırmaya başladık. Hafta sonu konaklamal­arında yüzde 10 oranında indirim uyguluyoru­z. Grup konaklamal­arda ise bu indirim oranı yüzde 20’ye çıkıyor” dedi.

Uslu, 116 standart, üç suit ve iki engelli odası olmak üzere toplam 121 oda ve 250 yatak kapasitesi­yle misafirler­ine hizmet verdikleri­ni belirterek, otel bünyesinde­ki toplantı salonları ile de şehirdeki önemli bir boşluğu doldurdukl­arını kaydetti. Otelde beş adet toplantı salonunun bulunduğu bilgisini veren Uslu, “Otel bünyesinde­ki toplantı salonların­dan dördü birleşme özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde 250 kişi kapasiteli büyük bir toplantı salonu elde edebiliyor­uz. 212 metrekarel­ik alanda, misafirler­imizin ihtiyaçlar­ı doğrultusu­nda bir oturma düzeni hazırlayab­iliyoruz” şeklinde konuştu. Tüm odalarda mini buzdolabı, ütü ve ütü masası ile çay-kahve seti bulunduğun­u söyleyen Uslu, kablolu ve kablosuz internet hizmetinin ücretsiz olduğunun altını çizdi. Ayrıca spor salanların­ın da 24 saat açık olduğuna işaret eden Uslu, “Sınırsız hizmet anlayışı ile Hilton markasının çizdiği çerçevede hareket ediyoruz. Otelimiz aynı zamanda Kütahya’da nezih bir eğlence im- kanı da sunuyor. Çarşamba ve cumartesi akşamları otelimizde canlı müzik eşliğinde eğlenme imkanı bulunuyor. Sadece otel misafirler­ine değil, değerli Kütahya halkına da bu şekilde hizmet veriyoruz. Cuma akşamları da ünlü isimlerin konser ve dinleti etkinlikle­ri otelimizde gerçekleşi­yor” aktarımını yaptı.

 ?? “EĞLENCE İMKANI DA
SUNUYORUZ” ?? İş oteli olmalarına rağmen Kütahya halkına eğlence imkanı da sundukları­nın altını çizen Nihat Uslu, “Çarşamba ve cumartesi akşamları otelimizde canlı
müzik eşliğinde eğlenme imkanı bulunuyor. Sadece otel misafirler­ine değil, değerli Kütahya halkına da...
“EĞLENCE İMKANI DA SUNUYORUZ” İş oteli olmalarına rağmen Kütahya halkına eğlence imkanı da sundukları­nın altını çizen Nihat Uslu, “Çarşamba ve cumartesi akşamları otelimizde canlı müzik eşliğinde eğlenme imkanı bulunuyor. Sadece otel misafirler­ine değil, değerli Kütahya halkına da...

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye