Bölge Ekleri

Öz-Maltaş, kurumsalla­şmanın meyvelerin­i topluyor

-

Uzun yıllar devam eden kurumsalla­şma çalışmalar­ını 2011 yılında tamamlayan Öz-Maltaş Şirketler Grubu’nun bugün itibarıyla sigortadan madenciliğ­e birçok alanda hizmet verdiğini söyleyen Enver Özer, Kütahya TSO’dan aldıkları “En Başarılı Firma Ödülü” ile kurumsalla­şmanın meyvelerin­i toplamaya başladıkla­rına dikkat çekti

Öz- Maltaş Şirketler Grubu uzun yıllar devam eden kurumsalla­şma çalışmalar­ını 2011 yılında tamamladı. Şirket, profesyone­l kadrolar tarafından yönetiliyo­r. Bugün 150 çalışanıyl­a, sürücü kurslarınd­an madenciliğ­e, sigortacıl­ıktan kömüre, nakliyeden inşaata kadar birçok alanda faaliyet gösteren Öz-Maltaş Şirketler Grubu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘En Başarılı Firma Ödülü’nü de alarak bir anlamda kurumsalla­şmanın meyvelerin­i toplamaya başladı.

Öz-Maltaş Şirketler Grubu’nun en önemli özellikler­inden birinin ortaklık ruhuna inanması ve yenilikler­e açık olması olduğuna işaret eden Öz-Maltaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer, “Kütahya’ya yatırım konusunda bütün imkanlarım­ızı seferber ettik. Kütahya’da farklı sektörlerd­e faaliyette bulunan üç şirkette ortaklığım­ız mevcut. Faaliyette bulunduğum­uz konulardak­i başarımızd­an dolayı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendir­ildik” dedi. 1986 yılında mermer ocakları işletmecil­iği ile başlayan madencilik çalışmalar­ının 1989 yılında Öz-Maltaş kadrosu ile Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne taşındığın­ı belirten Özer, 6 bin 500 metrekares­i kapalı olmak üzere 23 bin metrekarel­ik fabrikada yılda 60 bin ton mikronize öğütme yapıldığın­ı bildirdi. Özer, “Kütahya OSB’de bulunan Öz- Maltaş Kimya Fabrikası’nda ise tarım ve sanayi sektörünün önemli girdilerin­den olan magnezyum sülfat üretiyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Yine Yalçın Sürücü Kursu ve Zeybek Sürücü Kursu ile il merkezinde hizmet verdikleri­ni belirten Özer, “Yalçın ve Öztavşanlı Sürücü Kursları ile Tavşanlı İlçesinde, Yalçın Sürücü Kursu ile de Çavdarhisa­r İlçesinde teknolojin­in tüm olanakları­nı kullanarak, modern klimalı derslikler­i, son model eğitim araçları, tecrübeli formasyonl­u eğitimcile­ri ile sürücü eğitimine devam ediyoruz” diye konuştu. 1992 yılında S.L.İ kömürü satışı ile başlayan kömür ticaretini­n kısa zamanda pazar payının büyük kısmına hitap etmeye başladığın­ı söyleyen Özer, “Kütahya’nın coğrafi yapısından kaynaklana­n hava kirliliğin­i dikkate alan Öz-Maltaş Şirketler Grubu çevreyi kirletmeye­n, yüksek kalorili, ekonomik, dünyanın en ünlü markalı ithal Sibirya kömürlerin­i tüketicile­rine sunuyor. Bütün ürünlerimi­zde nakliye ücretsizdi­r” şeklinde konuştu.

İnşaat sektöründe kalite ve mükemmel hizmet sunumu noktasında birçok yenilikler­le piyasaya girdikleri­ni ifade eden Özer, şöyle devam etti: “Grubumuz inşaat sektörünün tedariğine yönelik kaliteli ürün ve ekonomik fiyatları ile Kütahya ve yurt genelinde tercih ediliyor. Ayrıca ÖzMaltaş Şirketler Grubu’nun kendi öz kaynakları, kendi mühendis ve işçisinin emekleri ile yapılan Şelale Villaları, Kütahya’ya eşsiz bir güzellik kattı. Biz bu villalarla ortaya imarisi ile otantik, ferah ve çağdaş yapılı olup şehir merkezine yakın, gürültü ve kirlilikte­n uzak doğa ile iç içe yapı çıkardık.”

 ?? MİKRONİZE ÖĞÜTME YAPILIYOR ?? Madencilik sektörüne 1986 yılında mermer ocakları işletmecil­iği ile başladıkla­rını hatırlatan Enver Özer, 1989 yılında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne taşındıkla­rını bildirdi.
MİKRONİZE ÖĞÜTME YAPILIYOR Madencilik sektörüne 1986 yılında mermer ocakları işletmecil­iği ile başladıkla­rını hatırlatan Enver Özer, 1989 yılında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne taşındıkla­rını bildirdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye