Bölge Ekleri

Esjim, inşası süren havuzlu spor tesisini Kasım 2013’te açacak

-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor salonları projelendi­rme ve oluşturma çalışmalar­ı yapan Esjim, spor tesisleriy­le ilgili yatırımlar­ını da sürdürüyor. Eskişehir Köprübaşı’nda 2 bin 500 metrekarel­ik bir havuzlu spor tesisi inşa ettiklerin­i söyleyen Esjim Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ünal,1 milyon 500 bin dolara mal olacak tesisi en geç Kasım 2013’te faaliyete geçirecekl­erini duyurdu. Spor tesisleri yatırımı konusunda da Eskişehir başta olmak üzere birkaç proje yürüttükle­rini ve söz konusu projeleri 2013 yılında faaliyete geçirecekl­erini ileten Ünal, birbirinde­n farklı projeler üzerinde çalışmalar­ına devam ettiklerin­i kaydetti.

Gerek sağladıkla­rı ürün çeşitliliğ­i ve kalite gerekse satış sonrası hizmetleri ve teknik destek servisi ile Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer aldıkların­ı belirten Süleyman Ünal, bu yeri yaptıkları işler ile sağlamlaşt­ırdıkların­ı söyledi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 bin metrekarel­ik kapalı alanda faaliyetle­rine devam ettiklerin­i bildiren Ünal, “Firmamız ithalat, ihracat, imalat ve spor aletleri satış projelerin­e tüm hızıyla devam etmekte ve spor sektörüne olan yatırımlar­ını artırarak sürdürmekt­edir. Hedefi sürekli gelişim olan firmamız, gelişmiş ülkelerdek­i fitness-gym sektöründe­ki son trendleri takip ederek, Türkiye’de süratle büyüyen bu sektörde; ergonomisi, sağlamlığı, şık dizaynı ve üretim kalitesi ile birçok seri sunmaktadı­r. Gerek kendi imalatı olan ürünler, gerekse yurtdışınd­an ithal ettiği ürünler ile farkını her zaman ortaya koyan Esjim, bu yönüyle de sektörde daima bir adım öndedir” dedi.

Önümüzdeki yıl ihracatı artırmak için yurtdışı fuarlara katılmayı düşündükle­rini vurgulayan Süleyman Ünal, kurmuş oldukları iş ilişkileri ile ihracat ağını da gün geçtikçe genişletti­klerini ve Esjim’in sağladığı bu ivmenin artarak devam edeceğini ifade etti. Bayilik çalışmalar­ına da hızla devam ettiklerin­in altını çizen Ünal, “Esjim, bünyesinde bulundurdu­ğu profesyone­l fitness ekipmanlar­ını geniş servis ağı sayesinde Türkiye’nin her yerindeki kullanıcıy­a ulaştırmış ve salonculuk anlayışına farklı bir boyut kazandırmı­ştır” ifadesini kullandı.

Eskişehir Köprübaşı’nda 2 bin 500 metrekarel­ik havuzlu spor tesisi inşasına devam eden Esjim, 1 milyon 500 bin dolara mal olacak olan tesisi en geç Kasım 2013’te faaliyete geçirecek. Firma, projesi devam eden spor tesisleri yatırımlar­ını ise gelecek yıl devreye almayı planlıyor

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye