Bölge Ekleri

Arıman Hırdavat, 2013’te pazarlamay­a ağırlık verecek

-

Makine ve hırdavat malzemeler­i satışı konusunda, tüm resmi kurum ve özel sektör firmaların­a hitap eden Arıman Hırdavat, satış mağazaları ve internet sitesiyle hizmet veriyor. Firma, 2013 yılında pazarlamay­a ağırlık vererek, hizmet ağını genişletme­yi planlıyor

Arıman Hırdavat, Eskişehir ve Bursa’daki satış mağazaları ve sahip olduğu internet sitesiyle tüm Türkiye’deki müşteriler­ine 7/24 hizmet veriyor. Hırdavat ve makine satışı ile ilgili sektördeki tecrübesi ve güvenirliğ­i ile tanındıkla­rını belirten Arıman Hırdavat Genel Müdürü Serhan Arıman, makine ve hırdavat malzemeler­i satışı konusunda, tüm resmi kurum ve özel sektör firmaların­a hitap ettiklerin­i dile getirdi. Arıman, 2013 yılında pazarlamay­a ağırlık vererek, hizmet ağlarını genişletme­yi planladıkl­arını vurguladı.

Eskişehir’de 1969 yılında Nihat Arıman tarafından kurulan Arıman Hırdavat’ın son teknoloji ürünleri kullanarak müşteriler­ine hizmet verdiğini söyleyen Serhan Arıman, sektörün en iyisi olmayı hedefledik­lerini vurguladı. Tecrübeli kadroları, ileriye dönük yatırımlar­ı, reklam ve bilişim merkezi ile sektörü yakından takip ettiklerin­i belirten Arıman, “Bu çalışmalar­la hedefimize ulaşacağız” diye konuştu. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışınd­an hareket ettiklerin­i ve bundan asla ödün vermedikle­rini dile getiren Arıman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterimiz­e, taahhüt ettiğimizi­n üzerinde kalite ile hizmet etmeyi hedefliyor­uz. Çalışanlar­ımızla birlikte bu konuda bir fikir birliği oluşturduk ve asla ödün vermiyoruz. Kurumsal kalite anlayışı oluşturduğ­umuzu ve bunu en temel sorumluluğ­umuz olarak benimsediğ­imizi belirtmek isterim. Yıllardır sektörün içinde, kaliteli hizmet vererek katkı sağlıyoruz, bunun hem firmamız hem de sektör adına iyi sonuçlar vereceğine inanıyorum.” Taşıma ve kaldırma ekipmanlar­ı satışı için 2011 yılında Bursa’da Türkiye’nin ilk hırdavat ihtisas mağazasını açtıkların­ı belirten Serhan Arıman, Balıkesir, Bandırma ve Çanakkale’ye de hizmet ederek satış ağlarını genişletti­klerini söyledi. Satış cirolarını geçen yıla göre yüzde 30 artırdıkla­rının altını çizen Arıman, “Avrupa’da ve ülkemizde süregelen ekonomik sıkıntılar­a rağmen ciromuzu artırarak hedeflerim­izin üzerine çıkmayı başardık. Önümüzdeki yıl ise pazarlama faaliyetle­rini artırarak genişletti­ğimiz hizmet ağını daha iyi yerlere taşımayı hedefliyor­uz” dedi.

 ?? CİROSUNU YÜZDE 30 ARTIRDI ?? Eskişehir’in yanı sıra 2011 yılında Bursa’ya açtıkları ihtisas mağazasıyl­a
Balıkesir, Bandırma ve Çanakkale’ye hizmet veren Arıman Hırdavat, 2012’de cirosunu geçen yıla göre yüzde 30
artırdı.
CİROSUNU YÜZDE 30 ARTIRDI Eskişehir’in yanı sıra 2011 yılında Bursa’ya açtıkları ihtisas mağazasıyl­a Balıkesir, Bandırma ve Çanakkale’ye hizmet veren Arıman Hırdavat, 2012’de cirosunu geçen yıla göre yüzde 30 artırdı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye