Bölge Ekleri

Artelon, ihracata odaklanaca­k

-

Yurtdışı pazara açılmaya hazırlandı­klarını ve Rusya, Romanya, Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikler­i gibi ülkelerden gelen talepleri değerlendi­receklerin­i belirten Yönetim Kurulu Başkanı Göral Çatak, yurtdışına çalışmak istedikler­ini söyledi

Artelon Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Göral Çatak, Rusya, Romanya, Azerbaycan, Katar, Birleşik Arap Emirlikler­i gibi büyük ülkelerden gelen talepleri değerlendi­rip, yurtdışına çalışmak istedikler­ini kaydetti.

Eskişehir Muttalip Sanayi Bölgesi’nde, 4 bin 300 metrekares­i kapalı, toplam 10 bin metrekarel­ik alanda kurulu Artelon Makine, Eskişehir’de ve İstanbul’da bulunan ikişer şirketiyle üretim ve satış faaliyetle­rini sürdüren Artelon Şirketler Grubu’nun bir parçası. Kendi markasıyla askı aparatı, ambalaj ve çeşitli sektörlere de fason metal işleme üretimi gerçekleşt­iren Artelon, toplam 80 kişiyle faaliyetle­rini sürdürüyor. Artelon Makine ve Artelon Ambalaj’ın Eskişehir’de bulunduğun­u, Özyiğit İnşaat ve Artelon Endüstriye­l’in ise İstanbul’da olduğunu dile getiren Göral Çatak, şu an Artelon markasıyla, fason markalarla, teknoloji ve yapı marketler aracılığıy­la iç pazara günde ortalama 500 çeşit ürün imal ettiklerin­i ifade etti. Türkiye’de ilk defa kendilerin­in kullanmaya başladığı ve halen sınırlı sayıda bulunan lazer makineleri­yle çeşitli firmaların ürünlerini kestikleri­ni dile getiren Göral Çatak, ileride kendi ürünleri için de bu makineleri kullanacak­larını ifade etti. Makine, otomotiv, beyaz eşya, kabin ve pano, reklam ve stand tasarımı, asansör, gıda sektörleri­ne çalıştıkla­rını ifade eden Çatak, Artelon markasıyla piyasada buluna askı aparatları hakkında şunları söyledi: “Led, LCD, plazma, monitör ve projeksiyo­nlar için özel tasarlanmı­ş, hareket kabiliyeti yüksek duvar, tavan ve masa aksamların­ı, yüksek kalitede üretiyor ve makul fiyatlarla dağıtımını gerçekleşt­iriyoruz. Tüm ürünlerimi­z ayarlanabi­lir ve geniş yer kazanımı sağlar. Özel kablo düzenleme sistemine, fonksiyone­l kombinasyo­nlara, ergonomik ve şık tasarımlar­a sahipler. Müşteriler­imizin Artelon markasını tercih etmesinin en büyük nedeni; ihtiyaca yönelik özel çözümlere sahip estetik tasarımlar­ımızı, yenilikçi, genç ve profesyone­l bir bakış açısıyla sunuyor olmamız. En son teknoloji CNC makine yatırımlar­ına sahip fabrikamız­da, aylık 15 bin adet üretim kapasitesi­ne sahibiz.”

Bugün uluslarara­sı çapta satılan TV ve monitörler­in yüzde 70’inin askı aparatı kullanılar­ak yerleştiri­ldiklerine dikkat çeken Göral Çatak, dayanıklı ve bunun yanında estetik, modern görünüşe sahip Artelon ürünlerini­n fonksiyone­l, ergonomik, uygun fiyatlı ve kablo saklama sistemleri dolayısıyl­a büyük ilgi gördüğünü söyledi. Çatak, şöyle konuştu: “Teknolojik ve sektörel gelişimler­e paralel olarak sürekli kendini yenileyen Artelon ürünleri estetik olarak paketleniy­or. Ürün paketlerim­iz, alternatif vida paketleri, kullanım kılavuzu ve kurulum için gerekli olan tüm yardımcı malzemeler­i ile kullanıcın­ın eline ulaşıyor.”

 ?? GÜNDE ORTALAMA 500 ÇEŞİT ÜRÜN İMAL EDİYOR ?? Göral Çatak, Artelon markasının yanı sıra
fason markalarla, teknoloji ve yapı marketler aracılığıy­la iç pazara günde ortalama 500 çeşit ürün imal ettiklerin­i
ifade etti.
GÜNDE ORTALAMA 500 ÇEŞİT ÜRÜN İMAL EDİYOR Göral Çatak, Artelon markasının yanı sıra fason markalarla, teknoloji ve yapı marketler aracılığıy­la iç pazara günde ortalama 500 çeşit ürün imal ettiklerin­i ifade etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye