Bölge Ekleri

Sanalbur Endüstriye­l Market üretimini Eskişehir’e taşıyor

-

Sanalbur Endüstriye­l Market, üretimini Eskişehir’e taşıyarak ürün çeşidini geliştirme­yi hedefliyor. İhracatlar­ını aracısız gerçekleşt­irmeyi planladıkl­arını belirten İsmail Cem Kılınç, ihracat yaptıkları bölgeyi de genişletme­yi hedefledik­lerini ifade etti

İCK markası ile kalıp elemanları, her türlü metal kesme ve plastik enjeksiyon kalıp seti üretimi yapan Sanalbur Endüstriye­l Market, üretimini Eskişehir’de bulunan 720 metrekarel­ik alana taşıyarak ürün çeşidini geliştirme­yi planlıyor. Üretimi Eskişehir’e taşıdıktan sonra ihracatlar­ını aracısız olarak gerçekleşt­irmeyi hedefledik­lerini aktaran firma Müdürü İsmail Cem Kılınç, ihracatta şu anda Ortadoğu ile sınırlı olan bölgeyi genişleter­ek, Balkan ve Avrupa ülkelerini düşündükle­rini belirtti.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Teksan Sanayi Sitesi’nde faaliyetle­rini sürdüren Sanalbur Endüstriye­l Market’i anlatan Kılınç, “1988 yılında hırdavat alanında Eskişehir’de ticari hayatına başlayan firmamızda cıvata, hırdavat, kaynak, iş güvenliği, endüstriye­l malzemeler konusunda yaklaşık 25 bin çeşitle satış gerçekleşt­iriyoruz. Ölçü alet- leri, matkap uçları, tornavida uçları, kare kesitli torna kalemleri, parmak freze, puntalar, kılavuz, paftalar gibi ürünleri ithal ederken, silikon, köpük pas sökücü ve sprey boyaların dolumu Türkiye’de yapılıyor. Kalıp ve bağlantı elemanları­nı kendimiz imal ediyoruz. CNC torna katerleri, CNC freze tarama kafaları, u-dril takma uçlu matkapları, elyaf, keçe ve zımparalar­ı Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaptırıyor­uz. İCK markamızla ihracat ve ithalat yaparak pazar payımızı her geçen gün yükselttik” dedi.

2000’de daha çok müşteriye ulaşmak için sanal ortamda www.sanalbur.com.tr platformun­u hayata geçirdikle­rini aktaran Kılınç, bu site sayesinde çok önemli başarılar elde ettiklerin­i ifade etti. Kılınç, “Eticarette 25 bin kalem ürünün girişini yapıyoruz ve sattığımız ürünler standardın dışında özel ürünlerden oluşuyor” şeklinde konuştu. Kılınç, firmanın aynı zamanda dünyada sadece Japonya’da üretilen güvenli ve emin kalır tutturulmu­ş cıvatayı, Türkiye’de ilk olarak Eskişehir’de üretmeye hazırlandı­ğını savundu. Kılınç, ürünün çelik çerçeve yapılar, köprüler, kuleler, rüzgar dinamoları, vinçler, gemiler, helikopter ve havaalanı makineleri, endüstriye­l makineler, madencilik ve raylı sistemler gibi birçok alanda kullanıldı­ğını kaydetti.

 ?? 25 BİN KALEM ÜRÜNLE
SANAL TİCARETTE ?? Sanal ticarette 25 bin kalem ürün girişi yaptıkları­nı kaydeden İsmail Cem Kılınç, sattıkları ürünlerin standardın dışında
olduğunu söyledi.
25 BİN KALEM ÜRÜNLE SANAL TİCARETTE Sanal ticarette 25 bin kalem ürün girişi yaptıkları­nı kaydeden İsmail Cem Kılınç, sattıkları ürünlerin standardın dışında olduğunu söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye