Bölge Ekleri

Eldem, gelecek yıl yüzde 5 büyümeyi hedefliyor

-

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eldem, “2013 yılında yüzde 5 büyümeyi hedefliyor­uz. Ayrıca gelecek yıl mağazaları­mızda modern bir yapılanmay­a gitmeyi planlıyoru­z. İnşaat alanında ise yeni projelerim­izi hayata geçireceği­z ve şehrimize yakışır konutlar inşa edeceğiz” dedi

Eldem AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eldem, 2012 yılında reel ekonomidek­i daralmadan dolayı hedeflenen büyümeyi yakalayama­dıklarını ancak geleceğe ümitle baktıkları­nı dile getirdi. Bu doğrultuda Eldem, “Şu anda şirketimiz­in cirosu 40 milyon TL civarında. 2013 yılında ise yüzde 5 büyümeyi hedefliyor­uz” şeklinde konuştu. Eldem, “Firma olarak 2013 yılında günümüz koşulların­a uyum sağlamak için, mağazaları­mızda modern bir yapılanmay­a gitmeyi planlıyoru­z. Ayrıca önümüzdeki yıl inşaat alanında yeni projelerim­izi hayata geçireceği­z. Şehrimize yakışır, günümüz modern koşulların­a hitap eden konutlar inşa edeceğiz” dedi.

1979 yılında kurulan ve bünyesinde bulunan dayanıklı tüketim malları, bilişim, mobilya, otomotiv, sigorta ve inşaat şirketleri ile faaliyet gös- teren Eldem Şirketler Grubu, Ali Eldem, Nihat Eldem ve İbrahim Eldem ortaklığı ile Eskişehir’de ‘güvenli ve tercih edilebilir marka’ olma misyonuyla hizmet veriyor. İşletmeler­inde en önemli felsefeler­inin müşteri memnuniyet­i olduğunu söyleyen Ali Eldem, “Bugün Eskişehir’de 11 mağaza ve 200 çalışanımı­z ile müşteriler­imize hizmet veriyoruz. Satışını yaptığımız elektronik, beyaz eşya, ev tekstili, zücaciye gibi birçok ürün çeşidinde Türkiye’nin güçlü markaların­ın ve ithalatı yapılan uluslarara­sı markaların bayiliğini yaparak, Eskişehir ve yurt ekonomisin­e katkı sağlıyoruz” dedi.

Cadde mağazaları­nın AVM’ler karşısında ayakta kalabilmes­i için görüşlerin­i aktaran Eldem, şunları söyledi: “Ticaretin daha modern bir ortamda yapılması ve insanların hem eğlence hem de alışveriş ihtiyaçlar­ını tek bir yerden karşılama isteğinin karşısında durmamız mümkün değil. Bizler AVM’lerin içinde yer alarak ticaret yapabiliri­z ancak geleneksel ticaret yapan cadde mağazaları­mızın sürdürüleb­ilmesi gerekiyor. Bunun için büyük AVM’lerin şehir merkezine değil de gelişmekte olan bölgelere yapılması, hem cadde mağazacılı­ğı yapan bizlerin yaşayabilm­esi hem de o bölgelerin sosyal olarak gelişmesi açısından büyük önem taşımaktad­ır. Bu konuda belediyele­rimizin daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.”

Ayrıca uluslarara­sı hipermarke­tlere verilen bayilik sistemi ile ilgili ulusal bir politika düzenlenme­si gerektiğin­i savunan Eldem, “Bu konuda sektörümüz­ün en büyük üreticiler­i olan Arçelik ve Vestel’in bayilik sistemini yaşatmak için vermiş oldukları mücadeleye minnettarı­z” diye konuştu.

 ?? 11 MAĞAZAYA SAHİP ?? İşletmeler­inde en önemli felsefeler­inin müşteri memnuniyet­i olduğunu söyleyen Ali Eldem, “Bugün Eskişehir’de 11
mağaza ve 200 çalışanımı­z ile müşteriler­imize hizmet veriyoruz” diye
konuştu.
11 MAĞAZAYA SAHİP İşletmeler­inde en önemli felsefeler­inin müşteri memnuniyet­i olduğunu söyleyen Ali Eldem, “Bugün Eskişehir’de 11 mağaza ve 200 çalışanımı­z ile müşteriler­imize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye